Siirry pääsisältöön
Bacio della luna Prosecco Rosé 2021
Täältä voit helposti tilata Bacio della luna Prosecco Rosé 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Bacio della luna Prosecco Rosé 2021

Italia VenetienProsecco GleraPinot noir Pullo 750 ml 11% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
25%
Makeus
33%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 1.4g / 100ml
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Glera, Pinot noir

Om Bacio della luna Prosecco Rosé 2021

Bacio della luna Prosecco Rosé 2021 – Kunnianosoitus Laatua ja Eleganssia Arvostaville Viininharrastajille

Bacio della luna Prosecco Rosé 2021 on eksklusiivinen ja elegantti juoma, joka tarjoaa unohtumattoman romanttisen elämyksen. Sen ainutlaatuinen täyteläisen vaaleanpunainen väri ja hienostunut maku tekevät siitä täydellisen valinnan niille, jotka arvostavat laadukasta viiniä ja haluavat hemmotella itseään ja läheisiään erityisellä juomaelämyksellä.

Tämä herkullinen Prosecco Rosé vie sinut hetkessä Pohjois-Italian lumoaville suunnattomille viinialueille. Sen alkuperä ja huolellisesti valitut rypäleet takaavat tuoreuden ja tasapainon jokaiselle siemaukselle. Bacio della luna Prosecco Rosé on valmistettu perinteisin menetelmin, jotka korostavat rypäleiden luonnollista kauneutta ja tuovat esiin viinin tyylikkään rakenteen.

Sen houkutteleva tuoksu on kuin kukkaisa puutarha täynnä asianmukaista raikkautta ja eteeristen öljyjen vivahteita. Se henkii nuoruutta, herättäen romanttisia tunteita ja tarjoten rentouttavan ja nautinnollisen hetken jokaiselle viininharrastajalle.

Bacio della luna Prosecco Rosé on täydellinen kumppani monille herkullisille ruoille. Tarjoile se kevyen alkupalan tai tuoreiden merenelävien kanssa, jotta sen raikkaus korostuu entisestään. Se sopii myös täydellisesti erilaisille juhla- ja kesäherkuille. Anna sen täyteläisen maun ja hienovaraisen kuplivan tekstuurin viedä sinut gastronomisen nautinnon matkalle.

Parhaiten tämä herkullinen Prosecco Rosé tarjoillaan viilennettynä noin 6-8 °C:n lämpötilassa. Tämä auttaa säilyttämään sen raikkauden ja sävyjen täydellisen tasapainon, jolloin sen maku pääsee täyteen oikeuksiinsa.

Bacio della luna Prosecco Rosé 2021 vie sinut ainutlaatuiselle viinimatkalle, jossa yhdistyvät perinteet, laatu ja eleganssi. Osta pullo itsellesi tai anna se lahjaksi läheisellesi ja anna tämän herkän ja hienostuneen juoman viedä teidät muistojen täyttämälle matkalle.

Täältä voit helposti tilata Bacio della luna Prosecco Rosé 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.