Siirry pääsisältöön
Pilton Cider Matt’s Bike
Täältä voit helposti tilata Pilton Cider Matt’s Bike lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Pilton Cider Matt’s Bike

Yhdistynyt kuningaskunta Pullo 750 ml 5.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
17%
Makeus
42%
Humalahakuisuus
66%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo

Om Pilton Cider Matt’s Bike

Pilton Cider Matt's Bike on korkealaatuinen omenasiideri, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja raikkaan juoma­elämyksen. Tämä herkullinen siideri valmistetaan Englannin Somersetissa sijaitsevalla Piltonin tilalla, joka on tunnettu laadukkaista omenistaan. Siiderin nimi, Matt's Bike, juontaa juurensa tilan omistajan Matthew Sherwoodin intohimoiseen pyöräilyharrastukseen.

Härkomst

Pilton Cider Matt's Bike valmistetaan luomulaatuisista omenoista, jotka kerätään huolellisesti Piltonin tilan omilta omenatarhoilta. Tilan ainutlaatuiset kasvuolosuhteet, maaperä ja ilmasto luovat täydelliset puitteet maukkaan ja runsaan omenasaaliin tuottamiseen. Jokainen omena valitaan huolellisesti ja käsin kerätään varmistaen korkealaatuinen lopputuote.

Smak

Pilton Cider Matt's Bike tarjoaa herkullisen maun, joka on tasapainoinen ja raikas. Siideriin valitut omenalajikkeet antavat sille luontaisen makeuden ja hienostuneen hapokkuuden. Mausta voi erottaa hedelmäisiä sävyjä ja kevyitä mausteisia vivahteita. Tämä tasapainoinen maku tekee siideristä ihanteellisen valinnan niille, jotka arvostavat laadukasta ja hienostunutta juomaelämystä.

Doft

Pilton Cider Matt's Bike:n tuoksussa on aromaattisia omenanuotteita, jotka tarjoavat miellyttävän ja herkullisen tuoksuelämyksen. Siiderin tuoksu on raikas ja hedelmäinen, joka lupaa runsasta ja maukasta makuelämystä ensimmäisestä siemauksesta alkaen.

Mat och serveringstemperatur

Pilton Cider Matt's Bike on erinomainen valinta ruokajuomaksi erilaisille ruoille ja herkuille. Sen tasapainoinen maku täydentää hienosti makuja etenkin kevyistä salaateista, äyriäisistä, vaaleasta kalasta ja erilaisista kasvisruoista. Siiderin suositeltu juomalämpötila on viileä, noin 8-10 astetta, mikä korostaa sen raikkautta ja aromaattisia ominaisuuksia.

Pilton Cider Matt's Bike on täydellinen valinta kaikille, jotka haluavat nauttia korkealaatuisesta omenasiideristä, joka tarjoaa ainutlaatuisen, tasapainoisen ja raikkaan juoma­elämyksen. Sen tarkoin valikoidut omenat ja huolellinen valmistusprosessi tekevät tästä siideristä erityisen suloisen ja maukkaan. Kutsu siis ystäväsi koolle ja nauti Pilton Cider Matt's Bike:n seurasta pitkän ja kiireettömän illallisen äärellä.

Täältä voit helposti tilata Pilton Cider Matt’s Bike lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.