Siirry pääsisältöön
Southern Comfort
Täältä voit helposti tilata Southern Comfort lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Southern Comfort

Kansainvälinen tavaramerkki Pullo 700 ml 35% vol
Sopii hyvin yhteen
Sokeripitoisuus 10.7g / 100ml
Pakkaus Pullo

Om Southern Comfort

Southern Comfort on tunnettu ja suosittu viskin ja liköörin sekoitus, jossa yhdistyy Yhdysvaltojen etelävaltioiden ainutlaatuinen maku ja hienostunut vaikutus. Sen alkuperäinen resepti on peräisin New Orleansista, Louisiana -osavaltiosta, ja se on säilynyt lähes muuttumattomana yli vuosisadan ajan.

Southern Comfortin erityispiirre on sen ainutlaatuinen makuprofiili, jossa yhdistyvät makeat persikat, vanilja ja mausteet harmoniseksi ja kiehtovaksi sekoitukseksi. Tämä tekee siitä monipuolisen juoman, joka sopii erinomaisesti niin nautittavaksi sellaisenaan kuin erilaisten sekoitettujen drinkkien ja cocktaileiden ainesosana.

Tämä mausteinen ja pehmeä juoma myös tuoksuu houkuttelevan lämpimältä ja kutsuvalta. Sen syvä ja moniulotteinen tuoksu kutsuu nauttimaan hitaasti ja aistimaan sen monia vivahteita.

Southern Comfort sopii mainiosti monenlaisten ruokalajien kanssa. Sen makeus ja mausteisuus täydentävät hienosti kypsän lihan, erilaisten BBQ-ruokien ja mausteisten kastikkeiden makumaailmaa. Se toimii myös erinomaisesti jälkiruokien, erityisesti suklaan ja vaniljan, seurana.

Tämän ainutlaatuisen juoman nauttimiseen suositellaan viileää tai huoneenlämpötilaa hieman kylmempää tarjoilulämpötilaa. Näin sen makuvivahteet pääsevät parhaiten esille ja voit nauttia sen täyteläisyydestä ja lämmittävästä vaikutuksesta.

Southern Comfort on todellinen klassikko, joka on valloittanut viskin ja liköörien ystävien sydämet ympäri maailmaa. Sen ainutlaatuinen perintö ja makuprofiili tekevät siitä loistavan valinnan niille, jotka etsivät juomaa, joka erottuu joukosta ja tarjoaa unohtumattoman kokemuksen.

Täältä voit helposti tilata Southern Comfort lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.