Siirry pääsisältöön
Brunelli Campo del Maestro 2019
Täältä voit helposti tilata Brunelli Campo del Maestro 2019 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Brunelli Campo del Maestro 2019

Italia VeroneseVenetien Pullo 750 ml 15% vol 2019
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
75%
Humalahakuisuus
66%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.8g / 100ml
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2019

Om Brunelli Campo del Maestro 2019

Brunelli Campo del Maestro 2019 on innovatiivinen viinivalinta, joka edustaa italialaista viiniperinnettä parhaimmillaan. Tämä ainutlaatuinen punaviini tarjoaa täyteläisen ja hienostuneen makuelämyksen, joka sopii mainiosti niin erityistilaisuuksiin kuin rentoutumiseen arjessa.

Brunellin Campo del Maestro 2019 valmistetaan huolellisesti valitusta rypäleseoksesta, joka sisältää muun muassa Sangiovese ja Merlot -lajikkeita. Tämä antaa viinille sen tasapainoisen ja moniulotteisen makuprofiilin. Viinin vivahteikas maku ilmentää täydellisesti sen viinitarhoilla vallitsevaa ainutlaatuista maaperää ja ilmastoa.

Viinin hurmaava tuoksu on kuin tervetullut syleily, jossa voi aistia tummia kirsikoita, kypsää luumua ja mausteisia nuotteja. Jokainen hengenveto tuntuu vievän suoraan Toscanan auringon lämmittämille viinitarhoille.

Campo del Maestro 2019 on ihanteellinen kumppani monenlaisille ruokalajeille. Sen täyteläinen rakenne ja pehmeät tanniinit tekevät siitä täydellisen valinnan grillatulle naudanlihalle, pastaruokien kanssa nautittavaksi tai juustolautasen seuraksi. Sen intensiivinen ja pitkä jälkimaku täydentää hienosti erilaisten ruokien mausteisuutta ja auttaa tasapainottamaan niiden makuja.

Brunelli Campo del Maestro 2019 tulee nauttia oikeassa lämpötilassa, jotta sen maut pääsevät täysiin oikeuksiinsa. Suosittelemme tarjoilemaan tätä upeaa viiniä noin 16-18 asteessa, jotta sen aromit ja maut voivat kehittyä parhaalla mahdollisella tavalla.

Oli kyse sitten illallisjuomasta tai nautiskeluhetkestä ystävien kanssa, Brunelli Campo del Maestro 2019 on valinta, joka varmasti ihastuttaa viininystäviä. Tämä viini tarjoaa unohtumattoman makumatkan Toscanan viinitarhoille ja antaa ainutlaatuisen maisteluhetken.

Täältä voit helposti tilata Brunelli Campo del Maestro 2019 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.