Siirry pääsisältöön
Tomintoul Peaty Tang
Täältä voit helposti tilata Tomintoul Peaty Tang lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Tomintoul Peaty Tang

Yhdistynyt kuningaskunta Skottland Pullo 700 ml 40% vol
Aromiprofiili
50%
Pakkaus Pullo

Om Tomintoul Peaty Tang

Tomintoul Peaty Tang on mausteinen skottilainen viski, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja voimakkaan elämyksen viskin ystäville. Tämä viski on peräisin Skotlannin upeilta nummilta, missä se saa alkunsa Tomintoulin tislaamolta. Tämä tislaamo on tunnettu laadukkaista viskeistään, ja Peaty Tang ei ole poikkeus.

Kun avaat pullon, huomaat heti sen upean tuoksun. Tomintoul Peaty Tangin tuoksu on savuinen ja metsäinen, joka tuo mieleen tulisijan hehkun ja tuulisten nummien tuoksun. Kypsytetty tammitynnyreissä, tämä viski saa myös makeita vaniljan ja omenan vivahteita, jotka tasapainottavat savuisuutta.

Tämän viskin maku on voimakas ja kiehtova. Tomintoul Peaty Tangin makea maltainen maku kietoutuu täyteläiseen savuisuuteen, luoden tasapainoisen ja miellyttävän kokemuksen. Maku jatkuu pitkään suussa, jättäen jälkeensä hieman mausteisen jälkimaun.

Tomintoul Peaty Tangia voi nauttia sellaisenaan tai se sopii erinomaisesti myös ruokajuomaksi. Tämä voimakas viski täydentää erityisesti grillattuja ruokia, suolaisia juustoja tai savustettua mereneläviä. Voit myös kokeilla sitä rohkeasti erilaisten cocktailien pohjana, joissa sen mausteinen luonne loistaa.

Parasta tässä viskissä on, että voit nauttia sitä juuri sellaisena kuin haluat. Tomintoul Peaty Tang on miellyttävän joustava viski, joka maistuu erinomaiselta sekä huoneenlämpöisenä että jääkylmänä. Löydät varmasti oman suosikkityylisi tämän viskin parissa.

Tomintoul Peaty Tang -viski on täydellinen valinta niille, jotka haluavat kokea voimakasta savuisuutta ja samalla nauttia laadukkaasta skottilaisesta viskistä. Tämä viski tarjoaa ainutlaatuisen ja monipuolisen makuelämyksen, joka jää takuulla mieleesi.

Täältä voit helposti tilata Tomintoul Peaty Tang lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.