Siirry pääsisältöön
Vinistella Pinot Grigio 2022
Täältä voit helposti tilata Vinistella Pinot Grigio 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Vinistella Pinot Grigio 2022

Italia Sicilien Pinot grigio Pullo 750 ml 12% vol 2022
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
42%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.6g / 100ml
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2022
Rypälelajikkeet Pinot grigio

Om Vinistella Pinot Grigio 2022

Vinistella Pinot Grigio 2022 on herkullinen valkoviini, joka kantaa mukanaan italialaista charmia ja tyylikkyyttä. Tämä vuosikerta tarjoaa upean viinikokemuksen, joka vie sinut suoraan Veneton kauniille viiniviljelmille.

Tämän Pinot Grigio -viinin herkullinen maku huokuu raikkaita sitrushedelmiä ja mehevää päärynää. Rikas kermaisuus ja hienostunut hapokkuus tekevät tästä viinistä täydellisen valinnan rentoihin yhdessäolon hetkiin tai hienostuneisiin illallisiin.

Vinistella Pinot Grigio 2022:n tuoksu kutsuu sinut matkalle kukkiville viiniköynnöksille ja aurinkoisille rinteille. Tuoksussa voit aistia raikkaita hedelmänuotteja ja herkullisen mineraalisia vivahteita.

Tämä viini on ihanteellinen kumppani monille erilaisille ruokalajeille. Sen kevyt ja raikas tyyli sopii erinomaisesti mereneläville, salaateille ja kevyille pastaruoille. Se myös täydentää erinomaisesti raikkaita kasvisruokia ja pehmeitä juustoja. Oli valintasi sitten kala, äyriäiset tai kasvisruoka, tämä Pinot Grigio sopii täydellisesti.

Vinistella Pinot Grigio 2022 tulee parhaiten esille, kun sitä nautitaan viilennettynä. Tarjoile tämä ilahduttava valkoviini noin 10–12 asteen lämpötilassa, jotta sen raikkaat maut ja herkulliset aromit pääsevät oikeuksiinsa.

Tämä italialainen herkku on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat keveitä ja raikkaita viinejä. Sen elegantit piirteet ja hienostuneet maut tekevät siitä täydellisen seuralaisen niin kesäisiin grillijuhliin kuin rentoihin illanistujaisiinkin.

Vinistella Pinot Grigio 2022 on viini, joka ei jätä ketään kylmäksi. Anna sen viedä sinut maukkaiden Italian viiniköynnösten maailmaan ja nauti täysin siemauksin tästä herkullisesta makuelämyksestä.

Täältä voit helposti tilata Vinistella Pinot Grigio 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.