Siirry pääsisältöön
Loch Avon Peated Whisky
Täältä voit helposti tilata Loch Avon Peated Whisky lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Loch Avon Peated Whisky

Yhdistynyt kuningaskunta Skottland Pullo 350 ml 40% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
25%
Pakkaus Pullo

Om Loch Avon Peated Whisky

Loch Avon Peated Whisky on käsityönä valmistettu skotlantilainen viski, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja vivahteikkaan makuelämyksen. Sen alkuperä juontaa juurensa Skotlannin upeisiin maisemiin, erityisesti Loch Avonin alueelle, joka on tunnettu kauniista järvestään ja ympäröivästä luonnostaan.

Tämän viskin erityisyys piilee sen turpeisessa maussa ja voimakkaassa savuisuudessa. Loch Avon Peated Whiskyssä käytetään perinteisiä skotlantilaisia valmistusmenetelmiä, joista yksi tärkeä osa on maltattujen ohramaltaiden kuivatus turvesavussa. Tämä antaa viskille voimakkaan ja tunnistettavan maun, joka on omiaan viskin ystävien suosiossa.

Viskin vahva ja savuinen tuoksu muistuttaa avaraa turvepalasta, joka on juuri nostettu maasta. Lisäksi sen taustalla voi aistia makeita ja mausteisia aromeja, jotka antavat viskille miellyttävän monimuotoisuuden.

Loch Avon Peated Whisky sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan tai erilaisten ruokien kera. Viski korostaa erityisesti savuisten liharuokien, kuten grillattujen pihvien ja savustettujen kalojen makua. Voit myös kokeilla sitä yhdessä tumman suklaan tai vahvojen juustojen kanssa, jolloin viskin mausteisuus ja savuisuus pääsevät oikeuksiinsa.

Suosittelemme nauttimaan Loch Avon Peated Whiskyn huoneenlämpöisenä tai hieman viilennettynä. Noin 18-20 asteen lämpötila tuo viskin maun ja aromit parhaiten esiin ja tekee siitä täydellisen kumppanin nautinnolliseen hetkeen.

Loch Avon Peated Whisky tarjoaa ainutlaatuisen ja unohtumattoman viskikokemuksen, joka vie sinut matkalle Skotlannin upeisiin maisemiin. Tutustu tähän hienostuneeseen viskiin ja anna sen viedä sinut mukanaan savuisen makumaailman saloihin.

Täältä voit helposti tilata Loch Avon Peated Whisky lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.