Siirry pääsisältöön
Egia Enea  2021
Täältä voit helposti tilata Egia Enea 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Egia Enea 2021

Espanja Bizkaiko TxakolinaBaskien Hondarrabi zuri zerratia Pullo 750 ml 13% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
50%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Hondarrabi zuri zerratia

Om Egia Enea 2021

Egia Enea 2021 on ainutlaatuinen viini, joka tarjoaa makuelämyksen, josta ei kannata jäädä paitsi. Tämä upea viini perustuu erityisen viljelyalueen ainutlaatuiseen maaperään, joka antaa sille ainutlaatuisen aromin ja maun. Egia Enea 2021 on valmistettu huolellisesti valituista rypäleistä, jotka käyvät läpi pitkän ja tarkan jalostusprosessin, jotta saavutettaisiin täydellinen tasapaino ja laadukas tuote.

Egia Enea 2021 tarjoaa hienostuneen ja monimutkaisen makuprofiilin, jossa maistuvat tummat marjat, kirsikat ja mausteet. Sen tuoksussa voi aistia kypsien hedelmien, kuten luumujen ja taatelien, makeuden, joka sulautuu täydellisesti mausteiden ja maanläheisten sävyjen kanssa. Tämä viini tarjoaa täyteläisen ja silkkinen suutuntuman, joka jättää pitkän ja miellyttävän jälkimaun.

Egia Enea 2021 on täydellinen kumppani monille ruokalajeille. Se sopii erinomaisesti tumman lihan, kuten porsaan, naudan tai lampaan, kanssa. Myös riista, kuten peura tai villisika, ja paistetut sienet täydentävät tämän viinin makua. Egia Enea 2021 tulisi nauttia hieman viilennettynä, noin 16-18 asteen lämpötilassa, jotta sen maut ja aromit pääsevät täysin oikeuksiinsa.

Egia Enea 2021 on todellinen juhlan viini, joka vie sinut mukanaan herkullisen makuelämyksen maailmaan. Sen ainutlaatuiset ominaisuudet tekevät siitä täydellisen valinnan niille, jotka arvostavat hienostunutta laatua ja haluavat hemmotella itseään erityisellä ja ainutlaatuisella viinillä. Oli kyse sitten erityisestä illallisesta läheisten kanssa tai juhlistamisesta ystävien kanssa, Egia Enea 2021 on aina oikea valinta.

Täältä voit helposti tilata Egia Enea 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.