Siirry pääsisältöön
Alpamanta Breva Syrah Rosé 2022
Täältä voit helposti tilata Alpamanta Breva Syrah Rosé 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Alpamanta Breva Syrah Rosé 2022

Argentiina MendozaCuyo Syrah Pullo 750 ml 11.5% vol 2022
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
17%
Makeus
33%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2022
Rypälelajikkeet Syrah

Om Alpamanta Breva Syrah Rosé 2022

Alpamanta Breva Syrah Rosé 2022 on ainutlaatuinen ja herkullinen viini, joka täyttää kaikki vaatimukset laadukkaasta ruokajuomasta. Tämä viini saa alkunsa Alpamantan viinitilalla, joka sijaitsee upeassa Härkomstissa. Tämä maailmankuulu viinialue tarjoaa täydelliset olosuhteet Syrah-rypäleiden kasvattamiseen, minkä ansiosta Alpamanta Breva Syrah Rosé 2022 saa ainutlaatuisen ominaislaatunsa.

Maku tässä viinissä on täyteläinen ja elinvoimainen. Siinä on raikkaita marjaisia ​​makuja, kuten punaherukkaa ja vadelmaa, jotka tuovat viiniin upean tasapainon ja kompleksisuuden. Lisäksi tässä viinissä on hienovarainen mausteisuus, joka antaa sille lisää syvyyttä ja mielenkiintoa.

Alpamanta Breva Syrah Rosé 2022:n tuoksu on houkutteleva ja hienostunut. Siinä on voimakkaita kukkaistuoksuja, jotka tuovat mieleen kesäiset puutarhat ja raikkaan merituulen. Lisäksi siinä on hienovaraisia ​​sitrusnuotteja, jotka täydentävät tämän viinin kompleksista aromiprofiilia.

Tämä viini on ihanteellinen valinta monille erilaisille ruokalajeille. Se sopii erinomaisesti kevyille kalaruoille, salaatteille ja jopa mausteisille ruoille. Alpamanta Breva Syrah Rosé 2022:n raikas hapokkuus ja pehmeät tanniinit harmonisoituvat täydellisesti ruuan kanssa ja täydentävät sen makua.

Viinin oikea tarjoilulämpötila on noin 8-10 astetta. Tämä lämpötila mahdollistaa viinin maun täydellisen kehittymisen ja sitä kannattaa nauttia viileänä. Voit tarjoilla tämän viinin lasista, joka on muotoiltu korostamaan sen aromien hienostuneisuutta ja antamaan sille parhaan mahdollisen esittelyn.

Alpamanta Breva Syrah Rosé 2022 tarjoaa unohtumattoman viinikokemuksen kaikille viinin ystäville. Sen ainutlaatuinen makuprofiili ja hienostunut tuoksu tekevät siitä täydellisen valinnan erilaisiin tilaisuuksiin. Nauti tästä raikkaasta ja herkullisesta viinistä ja anna sen viedä sinut lumoavaan matkaan Härkomstin viinimaailmaan.

Täältä voit helposti tilata Alpamanta Breva Syrah Rosé 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.