Siirry pääsisältöön
Hazy Blues
Täältä voit helposti tilata Hazy Blues lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Hazy Blues

YHDYSVALLAT Purkki 355 ml 7% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
66%
Beska
66%
Humalahakuisuus
25%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Hazy Blues

Hazy Blues on suussa sulava ja taivas-sinisiä makujen sinfonia. Tämä uniikki juusto kunnioittaa perinteistä valmistusprosessia ja tarjoaa herkullisen yhdistelmän eri makuprofiileja.

Hazy Bluesin alkuperä ulottuu kauas, sillä se valmistetaan huolella valituista suomalaisista lehmänmaidosta. Sen valmistukseen käytetään vain parhaita raaka-aineita, ja juusto saa onnitella laadukkaasta alkuperästään.

Jokainen suupalanen tuottaa unohtumattomia makuja ja tunteita. Hazy Bluesin intensiivinen ja hienostunut maku yhdistyy täydelliseen harmoniaan mietojen hapanmarjojen ja hentojen kukkaisten vivahteiden kanssa. Sen pehmeä ja kermainen rakenne liukenee suuhumme pehmeällä tavalla, jättäen jälkeensä kevyen suolaisen jälkimaun.

Sen tuoksu on yhtä houkutteleva kuin sen maku. Hazy Bluesin aromaattiset vivahteet heijastavat sen valmistuksessa käytettyä laadukasta maitoa. Voimme haistaa kevyitä pähkinäisiä sävyjä, jotka sekoittuvat pehmeään makeuden tuoksuun. Tämä juusto todella vie meidät jännittävälle makumatkalle.

Hazy Blues on täydellinen valinta juustolautaselle tai herkulliseen ateriaan. Se sopii erinomaisesti erilaisten leivonnaisten, kuivattujen hedelmien ja hunajan kanssa ja täydentää hienosti gourmet-ruokailukokemuksia.

Tarjoa Hazy Bluesiä huoneenlämpöisenä, jotta sen aromit ja maut pääsevät täyteen loistoonsa. Anna tämän herkullisen juuston viedä sinut matkalle sen ainutlaatuisten makujen ja tuoksujen maailmaan. Nauti hetkestä ja anna itsellesi lupa nauttia tämän herkullisen juuston ainutlaatuisuudesta.

Täältä voit helposti tilata Hazy Blues lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.