Siirry pääsisältöön
Underwood Pinot Noir
Täältä voit helposti tilata Underwood Pinot Noir lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Underwood Pinot Noir

YHDYSVALLAT Willamette ValleyOregon Pinot noir Purkki 375 ml 12.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
42%
Humalahakuisuus
33%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Purkki
Rypälelajikkeet Pinot noir

Om Underwood Pinot Noir

Underwood Pinot Noir on erinomainen punaviini, joka tulee erityisesti Pinot Noir -rypäleistä, jotka kasvavat Oregonin viinin alueella Yhdysvalloissa. Tämä viini tunnetaan hienostuneesta mausta ja elegantista tyylistä, joka tekee siitä täydellisen valinnan niille, jotka arvostavat laadukasta punaviiniä.

Underwood Pinot Noir tarjoaa hienovaraisen ja moniulotteisen makuelämyksen. Sen maku on täyteläinen ja samettinen, jossa tuntuu tumman kirsikan, vadelman ja mausteiden sävyjä. Tämä viini tarjoaa myös kevyen tammisen maun, joka antaa sille hienovaraisen ja miellyttävän jälkimaun.

Viinin tuoksussa on voimakkaat marjaiset ja mausteiset sävyt, jotka houkuttelevat heti ensimmäisestä haistelusta asti. Sen aromissa voi aistia kypsiä kirsikoita, vadelmia, vaniljaa ja kevyitä mausteita. Tämä herkullinen tuoksu kutsuu sinut nauttimaan viinistä juuri sopivalla hetkellä.

Underwood Pinot Noir on monipuolinen ruokaviini ja se sopii täydellisesti monenlaisiin ruokalajeihin. Se täydentää hienosti esimerkiksi punaista lihaa, riistaa, lammasruokia ja kovia juustoja. Viinin monipuolisuus mahdollistaa sen yhdistämisen myös kasvisruokiin ja pasta- sekä riisipohjaisiin ruokiin.

Viinin sopiva tarjoilulämpötila on noin 16-18 astetta. Tämä lämpötila korostaa viinin aromien monimuotoisuutta ja parantaa sen makuelämystä. Muista avata viini hyvissä ajoin ennen tarjoilua, jolloin se saa hengittää ja sen aromit kehittyvät paremmin.

Underwood Pinot Noir tarjoaa herkullisen ja tasapainoisen kokemuksen punaviinin ystäville. Sen ainutlaatuinen maku, hienostunut tuoksu ja monipuolinen soveltuvuus ruoan kanssa tekevät siitä täydellisen valinnan illalliselle, juhliin tai rentoutumishetkeen. Nauti tästä upeasta punaviinistä ja koe Oregonin viinialueen ainutlaatuinen maku!

Täältä voit helposti tilata Underwood Pinot Noir lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.