Siirry pääsisältöön
Glengoyne 21 Years Old
Täältä voit helposti tilata Glengoyne 21 Years Old lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Glengoyne 21 Years Old

Yhdistynyt kuningaskunta SkottlandHighlands Pullo 200 ml 43% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Pakkaus Pullo

Om Glengoyne 21 Years Old

Glengoyne 21-vuotias on havaittavissa oleva single malt -viski, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja ylellisen juomakokemuksen. Tämä Skotlannista peräisin oleva viski on perinteiden ylistys ja se on kypsynyt 21 vuoden ajan tammitynnyreissä, mikä antaa sille syvän ja monimuotoisen makuprofiilin.

Glengoyne 21-vuotias on tunnettu rikkaasta ja hienostuneesta mausta. Sen alkupuolen maltaiset vivahteet tarjoavat pehmeän maun, jossa on tammia ja hunajaa. Tämän jälkeen makuprofiili kehittyy hedelmäisemmäksi, tarjoten trooppisten hedelmien, kuten aprikoosin ja ananaksen, herkullisia nuotteja. Lopuksi viski viimeistellään mausteisella pitkällä jälkimaula, joka jättää miellyttävän lämmön suuhun.

Glengoyne 21-vuotias houkutteleva tuoksu viettelee aistit. Siinä voi aistia makean karamellin, vaniljan ja kevyen sitrushedelmän tuoksut. Lisäksi viskin tuoksuun sekoittuu hennon savun ja mausteiden vivahteita, jotka luovat moniuloitteisen ja houkuttelevan kokonaisuuden.

Tämä upea viski sopii loistavasti nautittavaksi sellaisenaan tai ylellisenä kumppanina hyvin valmistetuille ruoille. Glengoyne 21-vuotias täydentää hienostuneesti makeita jälkiruokia, kuten vaniljajäätelöä tai suklaakakkua. Lisäksi sen runsaat ja monipuoliset maut pääsevät oikeuksiinsa mausteisten juustojen, kuten Goudan tai Gorgonzolan, kanssa.

Glengoyne 21-vuotias tarjoillaan parhaiten huoneenlämpöisenä tai hieman viilennettynä, jotta sen monimutkaiset maut ja aromit pääsevät täysiin oikeuksiinsa. Lasiin kaadettuna se paljastaa kauniin kultaisen värin, joka tekee juomasta entistä houkuttelevamman.

Glengoyne 21-vuotias on hienostunut ja tyylikäs valinta vaativammille viskin ystäville. Sen ainutlaatuiset ominaisuudet ja korkealaatuinen valmistusprosessi tekevät siitä unohtumattoman juoman, joka tarjoaa nautintoa kaikille aisteille.

Täältä voit helposti tilata Glengoyne 21 Years Old lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.