Siirry pääsisältöön
Faith
Täältä voit helposti tilata Faith lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Faith

Yhdistynyt kuningaskunta Purkki 440 ml 5.4% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Beska
50%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Faith

Faith - Ainutlaatuinen, intensiivinen ja makuhermoja hivelevä viinikokemus

Faith on erityinen viini, joka tarjoaa unohtumattoman matkan sen alkuperästä, makuprofiilista, tuoksusta, ruokaparista ja tarjoilulämpötilasta käsin.

Faithin hienostunut alkuperä juontaa juurensa parhaisiin rypälelajikkeisiin valituista viinitarhoista ympäri maailmaa. Viinin sukellus juureilleen tarjoaa uudenlaisen perspektiivin ja ymmärryksen siitä, miten maaperä, ilmasto ja viljelykäytännöt vaikuttavat viinin viimeiseen pulloon saakka.

Tämä viini kutsuu sinut maistamaan moniulotteista makuelämystä. Sen tasapainoisen ja hienostuneen maun ansiosta tunnet viinin kerrostumat: päärynän raikkauden yhdistettynä vivahteisiin trooppisista hedelmistä ja hienostuneesta tammen vaniljasta. Faithin tyylikäs ja pitkäkestoinen jälkimaku jättää sinut haluamaan lisää.

Mutta makuelämyksen lisäksi Faith on myös aromien sinfonia. Sen hienovarainen tuoksu houkuttelee sinua lähemmäs viinilasia ja avaa uusia ovia hajuhermojen maailmaan. Voit odottaa nauttivasi Faithin aavistuksen sitruunan, kypsin mangojen ja vastustamattoman vaniljan tuoksuista.

Ruokaparin valinta on olennainen osa tämän viinin kokemista, ja Faith vie sinut keittiöön kokkaamaan. Faithin monipuolisuuden ansioista voit nauttia sitä monenlaisten ruokien kanssa, kuten grillattujen merenelävien, mausteisen aasialaisen keittiön tai täyteläisten juustojen seurassa. Löydät uusia, jännittäviä makuyhdistelmiä, kun tutkit uskaliaita ruokapareja yhdessä tämän viinin kanssa.

Viinin optimaalinen tarjoilulämpötila on tärkeä seikka, joka vaikuttaa sen maistuvuuteen. Faithin valmistaja suosittelee nauttimaan tätä viiniä viilentämättömänä tai kevyesti viilennettynä noin 12-14 celsiusasteen lämpötilassa. Tämä lämpötila vapauttaa viinin maut ja tuoksut täyteen potentiaaliinsa ja tekee kokemuksesta täysin sykähdyttävän.

Faith on viini, joka tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen sekä viinin ystäville että aloittelijoille. Sen moniulotteinen ja hienostunut maku, houkuttelevat aromit, monipuoliset ruokaparit ja tarjoilun optimaalinen lämpötila tekevät siitä täydellisen valinnan kaikkiin erityisiin tilaisuuksiin tai vain rentoutumiseen ystävien kanssa. Uskalla kokea Faithin magia – aistien alkuperästä valmiiksi tuotettuun viiniin.

Täältä voit helposti tilata Faith lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.