Siirry pääsisältöön
Champagne Taittinger Demi-Sec
Täältä voit helposti tilata Champagne Taittinger Demi-Sec lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Champagne Taittinger Demi-Sec

Ranska Champagne ChardonnayPinot meunierPinot noir Pullo 750 ml 12.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
42%
Makeus
50%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 3.4g / 100ml
Pakkaus Pullo
Rypälelajikkeet Chardonnay, Pinot meunier, Pinot noir

Om Champagne Taittinger Demi-Sec

Champagne Taittinger Demi-Sec on ylellinen kuohuviini, joka on peräisin Ranskan Champagne-alueelta. Tämä herkullinen juoma tarjoaa täyteläisen makuelämyksen omasta erityisestä luonteestaan johtuen. Demi-Sec tarkoittaa "puolimakeaa" ja se sopii täydellisesti makeista ruoista nautittavaksi.

Champagne Taittinger Demi-Secin maku on hienostunut ja viettelevä. Se tarjoaa täyteläisen makeuden yhdistettynä eleganteilla hedelmäisillä vivahteilla. Sen silkkimäinen ja pehmeä suutuntuma jättää jälkeensä herkullisen jälkimaun, joka saa suut huokailemaan ihastuksesta.

Tuoksultaan Champagne Taittinger Demi-Sec on herkkä ja houkutteleva. Sen aromisessa buketissa voi aistia runsaasti kypsien hedelmien, kuten aprikoosin ja kuivattujen hedelmien, tuoksuvia vivahteita. Tämä hienostunut tuoksu viestii laadusta ja kutsuu hienostuneeseen elämykseen.

Champagne Taittinger Demi-Sec sopii erinomaisesti erilaisten ruokien seuraksi. Sen puolimakeus ja täyteläinen maku täydentävät erityisen hyvin makeita jälkiruokia, kuten suklaakakkuja, kermakakkua ja hedelmäsalaatteja. Se toimii myös erinomaisesti juustojen ja pähkinöiden kera, luoden täydellisen tasapainon eri makujen välillä.

Taittinger Demi-Sec kannattaa tarjoilla hyvin jäähdytettynä, noin 6-8 asteen lämpötilassa. Tämä takaa sen, että juoma säilyttää täyteläisen makeuden ja herkät aromit parhaalla mahdollisella tavalla. Tarjoilulämpötilan valinta korostaa tämän hienostuneen juoman ainutlaatuisuutta ja takaa täydellisen nautinnon jokaisesta lasillisesta.

Champagne Taittinger Demi-Sec on loistava valinta niille, jotka etsivät erityistä ja elämyksellistä kuohuviiniä. Sen hienostuneet maut, herkät aromit ja täyteläinen makeus tekevät siitä täydellisen valinnan erityisiin tilaisuuksiin tai nautittavaksi läsnäolijoiden kanssa. Kokeile Champagne Taittinger Demi-Secia ja koe Ranskan Champagne-alueen ainutlaatuinen makumaailma omalla kielelläsi

Täältä voit helposti tilata Champagne Taittinger Demi-Sec lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.