Siirry pääsisältöön
Château Vignelaure Rosé 2022
Täältä voit helposti tilata Château Vignelaure Rosé 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Château Vignelaure Rosé 2022

Ranska ProvenceCoteaux d'Aix-en-Provence Cabernet sauvignonGrenacheSyrahVermentino Pullo 750 ml 13% vol 2022
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
33%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2022
Rypälelajikkeet Cabernet sauvignon, Grenache, Syrah, Vermentino

Om Château Vignelaure Rosé 2022

Château Vignelaure Rosé 2022 on hienostunut viinivalinta kaikille roseviinien ystäville. Tämä viini on peräisin Ranskasta, tarkemmin Provanssin alueen Vignelauren linnoituksen viinitarhoilta, jotka ovat kuuluisia laadukkaista ja elegantteista viineistään.

Château Vignelaure Rosé 2022:ssa yhdistyvät maistuvat aromit ja monipuolinen maku. Sen raikas ja houkutteleva tuoksu tuo esiin häivähdyksiä punaisia marjoja, kukkia ja sitrushedelmiä, jotka kutsuvat sinut nauttimaan tästä herkullisesta kokemuksesta.

Maultaan tämä roseviini on eloisa ja tasapainoinen, tarjoten herkullista makuelämystä. Voit odottaa hapokasta ja hedelmäistä makua, jossa punaiset marjat ja sitrushedelmät tanssivat yhdessä harmonisesti. Jälkimaku on miellyttävän pitkä ja raikas, jättäen jälkeensä raikkaita vienoja mausteita.

Château Vignelaure Rosé 2022 on ihastuttava kumppani monille ruokalajeille. Sen raikas hapokkuus sopii erityisen hyvin merenelävien, kala- ja äyriäisruokien sekä salaattien seuraksi. Voit nauttia sitä myös kevyiden pastaruokien tai vaalean lihan kanssa.

Parhaimmillaan tämä roseviini tulee esille, kun se tarjoillaan viilennettynä noin 8–10 asteen lämpötilassa. Tämä herkullinen viini saa aromeistaan ja maustaan täyden potentiaalin esiin, kun sitä maistellaan oikeassa lämpötilassa.

Château Vignelaure Rosé 2022 on täydellinen valinta kaikille, jotka etsivät hienostunutta ja raikasta roseviiniä. Sen ihastuttavat aromit, monipuolinen maku ja sopivuus erilaisille ruokalajeille tekevät siitä täydellisen juoman niin arkeen kuin juhlaankin.

Täältä voit helposti tilata Château Vignelaure Rosé 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.