Siirry pääsisältöön
Livio Pavese Barbera del Monferrato Organico 2021
Täältä voit helposti tilata Livio Pavese Barbera del Monferrato Organico 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Livio Pavese Barbera del Monferrato Organico 2021

Italia PiemonteBarbera del Monferrato Barbera Pullo 750 ml 13.5% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
66%
Humalahakuisuus
58%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Barbera

Om Livio Pavese Barbera del Monferrato Organico 2021

Livio Pavese Barbera del Monferrato Organico 2021 on ravintola laatua edustava, luonnonmukainen punaviini, joka tulee alueelta Barbera del Monferrato Italiasta. Tämä ainutlaatuinen viini tarjoaa herkullisen maun ja aromin, joka tekee siitä täydellisen valinnan kaikille punaviinin ystäville.

Livio Pavesen Barbera del Monferrato Organico 2021 on valmistettu vain parhaista Barbaran rypäleistä, jotka on viljelty luonnonmukaisesti ilman kemiallisia lannoitteita tai torjunta-aineita. Tämä tuotantomenetelmä takaa viinille puhtaan ja aitojen maku- ja aromiprofiilien säilymisen.

Tämän viinin maku on täyteläinen, mutta samalla miellyttävän tasapainoinen. Siinä maistuu kypsät tummat marjat, kuten kirsikka ja mustikka, laadukkaan tammitynnyrikypsytyksen vaikutuksesta. Viinin pehmeät tanniinit ja raikas hapokkuus tekevät siitä erittäin helposti juotavan ja monikäyttöisen.

Livio Pavesen Barbera del Monferrato Organico 2021 tarjoaa myös houkuttelevan tuoksun, jossa on havaittavissa kypsien marjojen, mausteiden ja hienoisen vaniljan vivahteita. Viini houkuttelee aivan ensimmäisestä hetkestä asti.

Tämä punaviini on täydellinen valinta monien ruokien kanssa. Se sopii erityisen hyvin pastan, liharuokien, kypsytettyjen juustojen ja tumman suklaan seuraksi. Livio Pavesen Barbera del Monferrato Organico 2021 nostaa ruokailukokemuksesi uudelle tasolle sen monipuolisuuden ja herkullisten makujen ansiosta.

Parhaiten tämä viini tarjoillaan hieman viilennettynä, noin 16-18 asteessa. Tällöin sen maut ja aromit pääsevät parhaiten esiin. Suosittelemme avaamaan pullon noin tuntia ennen tarjoilua, jotta viinille annetaan aikaa kehittyä ja avautua täysin.

Livio Pavesen Barbera del Monferrato Organico 2021 on huippulaadukas punaviini, joka tarjoaa unohtumattoman makuelämyksen. Sen luonnonmukainen alkuperä ja herkullinen maku tekevät siitä täydellisen valinnan niille, jotka arvostavat aitoja ja laadukkaita viinejä.

Täältä voit helposti tilata Livio Pavese Barbera del Monferrato Organico 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.