Siirry pääsisältöön
Codorníu Ecológica Brut
Täältä voit helposti tilata Codorníu Ecológica Brut lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Codorníu Ecológica Brut

Espanja Cava ParelladaXarel-lo Pullo 375 ml 11.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
33%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.7g / 100ml
Pakkaus Pullo
Rypälelajikkeet Parellada, Xarel-lo

Om Codorníu Ecológica Brut

Codorníu Ecológica Brut on elegantti kuohuviini, joka on valmistettu ekologisesti viljellyistä rypäleistä. Tämä huippulaatuinen kuohuviini tarjoaa herkullisen makuelämyksen ja hienostuneen tuoksun. Codorníu Ecológica Brutin juuret ulottuvat Espanjaan, joka tunnetaan kuohuviinien valmistuksen taidostaan.

Codorníu Ecológica Brutissa on hienoja hedelmäisiä ja kukkaisia sävyjä, jotka tekevät siitä raikkaan ja elegantin. Maku on tasapainoinen ja pitkäikäinen, jossa voit maistaa viinirypäleiden täyteläisyyden ja hapokkuuden. Tämä kuohuviini on täydellinen juhlan tervetuliaisjuoma tai herkuttelemaan erityisiä hetkiä ystävien ja perheen kanssa.

Codorníu Ecológica Brutin tuoksu on herkullisen houkutteleva. Siinä voi aistia omenan, päärynän ja sitrushedelmien vivahteita, jotka luovat miellyttävän ja raikkaan tuoksun. Tämä kuohuviini herättää aistit eloon ja valmistaa sinut nauttimaan seuraavasta maistelusta.

Codorníu Ecológica Brutin voi nauttia sellaisenaan tai se sopii erinomaisesti alkupalaksi tai seurustelujuomaksi. Siitä voi myös nauttia monien ruokien kanssa, kuten äyriäisten, kala- ja äyriäisruokien kanssa. Tämä kuohuviini on monipuolinen ja se täydentää erilaisia makuja hienosti.

Codorníu Ecológica Brut tulisi nauttia viilennettynä noin 6-8 asteessa. Tämä auttaa säilyttämään sen raikkauden ja parantaa sen makuelämystä. Viinin jäähdytys auttaa myös tasapainottamaan sen hapokkuutta ja lisää tuoksun selkeyttä.

Codorníu Ecológica Brut on täydellinen valinta kaikenlaisiin juhliin ja erityisiin tilaisuuksiin. Sen laatu, maku ja tuoksu tekevät siitä loistavan valinnan viinin ystäville, jotka arvostavat eleganttia kuohuviiniä. Tämä kuohuviini on todellinen herkku, joka tuo juhlatunnelmaa jokaiseen tilaisuuteen.

Täältä voit helposti tilata Codorníu Ecológica Brut lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.