Siirry pääsisältöön
Sercial 15 Years Old
Täältä voit helposti tilata Sercial 15 Years Old lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Sercial 15 Years Old

Portugali Madeira Pullo 750 ml 20% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
33%
Makeus
83%
Humalahakuisuus
Pakkaus Pullo

Om Sercial 15 Years Old

Sercial 15 vuotta vanha - Alkuperä, maku, tuoksu, ruoka ja tarjoilulämpötila

Sercial 15 vuotta vanha on hienostunut ja kypsä makeanviinirypäleistä valmistettu juoma. Se on peräisin erityisestä alueesta ja tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen. Tämä viini on kypsynyt tammiastioissa vähintään 15 vuoden ajan, mikä antaa sille runsaan monimutkaisuuden ja syvyyden.

Sercial 15 vuotta vanhassa viinissä on raikas ja kevyt makuprofiili. Siinä on hienovaraisia ​​sävyjä sitrushedelmistä, kuten sitruunasta ja limetistä, sekä kevyitä pähkinäisiä vivahteita. Viinin silkinpehmeä suutuntuma ja hienostunut tasapaino tekevät siitä täydellisen valinnan vaativimmillekin makunystyröille.

Tuoksultaan Sercial 15 vuotta vanha on miellyttävän voimakas ja moniulotteinen. Siinä on aromaattisia sävyjä kuten kuivatut hedelmät, erityisesti viikunat ja luumut. Myös hienostuneet mausteiset ja paahtuneet aromit tulevat esiin tässä viinissä, mikä lisää sen houkuttelevuutta ja hienostuneisuutta.

Sercial 15 vuotta vanha on loistava valinta monenlaisten ruokien kanssa. Se sopii erityisen hyvin kovien juustojen, kuten cheddarin tai parmesaanin, kanssa. Kokeile myös yhdistää se mausteisiin ruokiin, kuten curryihin tai thaikkeihin, joiden maut tasapainottuvat tämän viinin hienostuneen hapokkuuden kanssa.

Sercial 15 vuotta vanha tulee nauttia viileänä tai huoneenlämpöisenä. Tarjoilulämpötilan tulisi olla noin 10-14 astetta. Tämä auttaa säilyttämään viinin raikkaan hapokkuuden ja hienostuneen tasapainon.

Sercial 15 vuotta vanha on varmasti juoma, joka ei jätä sinua kylmäksi. Sen ainutlaatuinen makuprofiili ja hienostunut monimutkaisuus tekevät siitä erinomaisen valinnan niille, jotka arvostavat hyviä viinejä ja nauttivat hämmästyttävästä makuelämyksestä.

Täältä voit helposti tilata Sercial 15 Years Old lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.