Siirry pääsisältöön
Hardys Nottage Hill Cabernet Shiraz 2020
Täältä voit helposti tilata Hardys Nottage Hill Cabernet Shiraz 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Hardys Nottage Hill Cabernet Shiraz 2020

Australia South Eastern Australia Cabernet sauvignonShiraz Laatikko 1500 ml 14% vol 2020
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Humalahakuisuus
58%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.4g / 100ml
Pakkaus Laatikko
Vuosikerta 2020
Rypälelajikkeet Cabernet sauvignon, Shiraz

Om Hardys Nottage Hill Cabernet Shiraz 2020

Hardys Nottage Hill Cabernet Shiraz 2020 on ainutlaatuinen viinivalinta, joka tarjoaa rikkaan ja monipuolisen maun sekä elegantin tuoksun. Tämä viini saa alkunsa Australiasta, joka tunnetaan laadukkaista viinialueistaan. Se kätkee sisäänsä maan vuosisatoja vanhan viinintuotantoperinteen ja kypsien marjojen täyteläisen makumaailman.

Nottage Hill Cabernet Shiraz 2020 on tyypillinen sekoitus Cabernet Sauvignon ja Shiraz -rypäleistä, jotka takaavat täydellisen tasapainon ja vivahteikkaan makuelämyksen. Viinin maussa aistitaan tummia marjoja, kuten kirsikkaa ja herukoita, sekä mausteisuutta ja pehmeitä tanniineja. Sen täyteläinen rakenne ja pitkä jälkimaku tekevät siitä täydellisen valinnan niin ruokailuhetkiin kuin rentoutumiseen ystävien kanssa.

Viinin tuoksusta erottuu intensiivisiä hedelmäisiä ja mausteisia aromeja, jotka houkuttelevat viinin ystäviä nauttimaan siitä täysin siemauksin. Sen raikas tuoksu kutsuu tutustumaan tarkemmin sen moniulotteiseen ja houkuttelevaan makuun.

Nottage Hill Cabernet Shiraz 2020 sopii erinomaisesti tarjoiltavaksi erilaisten ruokien kanssa. Suosittelemme nauttimaan sitä grillattujen liharuokien, kypsien juustojen tai tumman suklaan seurana. Viinin täyteläisyys ja rikas aromiprofiili korostavat ruoan makua ja luovat täydellisen harmonian.

Parasta tämän viinin nauttimisessa on se, että se kannattaa tarjoilla hieman viilennettynä. Lämpötila noin 16-18 astetta korostaa sen hedelmäisyyttä ja mausteisuutta, ja luo samalla miellyttävän ja tasapainoisen makuelämyksen.

Hardys Nottage Hill Cabernet Shiraz 2020 on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat laadukasta ja monipuolista viiniä. Sen ainutlaatuiset ominaisuudet tekevät siitä täydellisen kumppanin niin juhlahetkiin kuin rentoihin iltoihin kotona.

Täältä voit helposti tilata Hardys Nottage Hill Cabernet Shiraz 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.