Siirry pääsisältöön
Château de Camensac  2020
Täältä voit helposti tilata Château de Camensac 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Château de Camensac 2020

Ranska Cabernet sauvignonMerlot Pullo 750 ml 13.5% vol 2020
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
75%
Humalahakuisuus
75%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2020
Rypälelajikkeet Cabernet sauvignon, Merlot

Om Château de Camensac 2020

Château de Camensac 2020 on hieno ja tyylikäs viini, joka on peräisin Ranskan legendaariselta Haut-Médoc-alueelta. Tämä upea punaviini tarjoaa upean makuelämyksen, joka varmasti miellyttää vaativiakin viininystäviä. Château de Camensacin tyylikäs ja moniulotteinen maku saa aikaan herkullisen yhdistelmän kypsän tumman marjan, mausteiden ja hienojen tammisen sävyjen välillä. Tämä viini on täynnä kerroksellisuutta ja tarjoaa pitkän, miellyttävän jälkimaun.

Château de Camensac 2020:n hienostunut tuoksu on täynnä tummia hedelmiä, kuten mustaherukan ja kirsikan sävyjä. Lisäksi siinä on havaittavissa hienoja mausteisia ja pippurisia vivahteita. Tuoksu kutsuu maistamaan viinin hienostunutta ja monipuolista makua.

Tämä upea punaviini sopii erinomaisesti nautittavaksi erilaisten ruokien kanssa. Se täydentää erityisen hyvin punaista lihaa, riistaa sekä kovia ja täyteläisiä juustoja. Viinin moniulotteinen maku ja hieno tasapaino tekevät siitä myös erinomaisen valinnan viinin ystäville, jotka haluavat nauttia lasillisen sellaisenaan.

Château de Camensac 2020:n suositeltu serveringstemperatur on noin 16-18°C, jolloin sen aromit pääsevät oikeuksiinsa ja maku on täydellisen tasapainoinen.

Tämä upea Château de Camensac 2020 -viini tarjoaa ainutlaatuisen matkan Ranskan viinialueiden sydämeen. Sen herkullinen maku ja moniulotteisuus tekevät siitä täydellisen valinnan niille, jotka arvostavat hienostuneita ja tasapainoisia punaviinejä.

Täältä voit helposti tilata Château de Camensac 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.