Siirry pääsisältöön
Briska Fläder
Täältä voit helposti tilata Briska Fläder lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Briska Fläder

Ruotsi Purkki 330 ml 4.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
75%
Makeus
25%
Humalahakuisuus
66%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 9.2g / 100ml
Pakkaus Purkki

Om Briska Fläder

Esittelen mielelläni sinulle Briska Fläderin, herkullisen ja raikkaan juoman, joka on valmistettu mustaseljan kukista. Tämä herkullisen juoman alkuperä voi jäljittää juurensa Pohjois-Euroopasta, jossa mustaseljapuut kasvavat luonnostaan runsaina ja vehreinä.

Briska Fläderin makuprofiili on ainutlaatuinen ja kiehtova. Juomassa on raikkaita, kukkaisia ​​ja hieman mausteisia sävyjä, jotka tekevät siitä täydellisen valinnan niille, jotka haluavat nauttia raikkaasta pikantista juomasta.

Sen lisäksi, että Briska Fläder on maukas, se tarjoaa myös miellyttävän tuoksun. Mustaseljan kukista tuleva aromaattinen tuoksu tekee juomasta houkuttelevan ja kutsuvan jokaiselle aistillesi.

Tämä ihastuttava juoma sopii täydellisesti ruoan kanssa. Voit nauttia sitä sellaisenaan virkistävänä välipalajuomana tai yhdistää sen kevyiden salaattien, grillattujen kasvisten tai merenelävien kanssa. Briska Fläder tuo elegantin kosketuksen mihin tahansa ateriaan ja täydentää hienosti sen makuyhdistelmää.

Jotta saisit kaiken irti Briska Fläderin herkullisista ominaisuuksista, suosittelemme tarjoamaan sen viileänä, noin 8-10 asteen lämpötilassa. Tämä lämpötila tuo esiin juoman parhaat maut ja auttaa sinua nauttimaan siitä täysin siemauksin.

Mikäli etsit juomaa, joka tarjoaa raikkautta, makuelämyksiä ja houkuttelevaa tuoksua, kannattaa ehdottomasti kokeilla Briska Fläderia. Tällä juomalla voit viedä aistisi lumoavaan matkaan mustaseljan maailmaan ja nauttia jokaisesta kulauksesta täysin siemauksin.

Täältä voit helposti tilata Briska Fläder lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.