Siirry pääsisältöön
Dalva 20 Years Old Tawny
Täältä voit helposti tilata Dalva 20 Years Old Tawny lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Dalva 20 Years Old Tawny

Portugali PortoDouro Pullo 750 ml 20% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
75%
Makeus
66%
Humalahakuisuus
Pakkaus Pullo

Om Dalva 20 Years Old Tawny

Dalva 20-vuotias Tawny on portviini, joka tulee Portugalista. Tämä herkullinen tawny-viini herättää aistisi hienostuneella maullaan ja tuoksullaan. Sen hienovaraiset aromit tarjoavat täydellisen tasapainon makeuden ja hapokkuuden välillä.

Dalva 20-vuotiaan Tawny-viinin hienostunut maku tarjoaa nuotteja paahdetuista manteleista, karamellisoituneesta sokerista ja tammikypsytetystä vaniljasta. Tämä autenttinen portviini on täyteläinen ja pehmeä suutuntumaltaan, tarjoten nautinnollisen kokemuksen jokaisessa siemauksessa.

Viinin herkullinen tuoksu tarjoaa runsaasti kermaisia ​​karamellin sävyjä, kuivattuja hedelmiä ja mausteita. Tämä aromikas yhdistelmä tekee siitä täydellisen valinnan illan päättymiseen tai erikoisen tilanteen juhlistamiseen.

Dalva 20-vuotias Tawny sopii täydellisesti jälkiruokien ja suklaan kumppaniksi. Sen hienostunut makeus ja moniulotteinen maku täydentävät täydellisesti esimerkiksi tummaa suklaakakkua, karamellisoitua omenapiirakkaa tai kermavanukasta. Sen tasapainoinen hapokkuus auttaa tasapainottamaan makeita makuja ja antaa viinille raikkaan jälkimaun.

Tämä portviini tulee parhaiten oikein jäähdytettynä, noin 12-16 asteen lämpötilassa. Tämä lämpötila auttaa korostamaan viinin monipuolisia makuja ja tuoksuja. Voit nauttia tästä herkullisesta portviinistä sellaisenaan tai yhdistää sen herkullisten jälkiruokien kanssa.

Dalva 20-vuotias Tawny on loistava valinta kaikille portviinien ystäville, jotka etsivät hienostunutta ja täyteläistä viinikokemusta. Sen monipuolinen maku ja pehmeät aromit tekevät siitä mahtavan valinnan juhliin tai erityisiin tilaisuuksiin.

Täältä voit helposti tilata Dalva 20 Years Old Tawny lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.