Siirry pääsisältöön
P.Lex Pinot Grigio 2022
Täältä voit helposti tilata P.Lex Pinot Grigio 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

P.Lex Pinot Grigio 2022

Italia Tre VenezieDelle Venezie Pinot grigio Pullo 750 ml 12% vol 2022
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
33%
Humalahakuisuus
66%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.5g / 100ml
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2022
Rypälelajikkeet Pinot grigio

Om P.Lex Pinot Grigio 2022

P.Lex Pinot Grigio 2022 on korkealaatuinen valkoviini, joka tarjoaa upean yhdistelmän herkullisia makuja ja aromikasta tuoksua. Viini on peräisin vankalta perinteiltään tunnetusta P.Lex -viinitalosta, ja sen valmistuksessa on käytetty vain parhaita rypäleitä.

Tämän Pinot Grigio -viinin erottuva piirre on sen raikas ja eloisa maku. Viini tarjoaa täyteläisiä hedelmäisiä sävyjä, kuten sitrusta, omenaa ja päärynää, jotka tanssivat suussa harmonisesti yhteen. Lisäksi viinissä on hienostunut mausteinen jälkimaku, joka kruunaa koko maisteluelämyksen.

Tuoksultaan P.Lex Pinot Grigio 2022 on raikas ja houkutteleva. Siinä on raikkaita kukkaisia sävyjä, kuten valkoista kukkaa ja akasiapuita, jotka luovat hienostuneen ja miellyttävän tuoksunviemärin.

Tämä herkullinen valkoviini sopii täydellisesti erilaisten ruokien seuraan. Sen raikas hapokkuus ja täyteläinen maku tekevät siitä ihanteellisen valinnan äyriäisten, kalaruokien ja kevyeiden salaattien kanssa. Se sopii erinomaisesti myös juustojen, erityisesti pehmeiden ja kermaisten, kuten vuohenjuuston, kanssa.

P.Lex Pinot Grigio 2022 on parhaimmillaan nautittuna viilennettynä. Suosittelemme tarjoilemaan sitä 8-10 asteen lämpötilassa, jotta sen maut ja aromit pääsevät täysin oikeuksiinsa. Tämä viini on loistava valinta niille, jotka arvostavat herkullisia makuja ja haluavat nauttia aitojen ja laadukkaiden viinien tarjoamasta ilosta.

P.Lex Pinot Grigio 2022 yhdistää perinteitä, laadukkaita raaka-aineita ja tuoreita makuja unohtumattomalla tavalla. Se on valinta, joka varmasti ilahduttaa kaikkia viinin ystäviä ja täydentää täydellisesti erilaisia aterioita ja hetkiä yhdessä läheisten kanssa.

Täältä voit helposti tilata P.Lex Pinot Grigio 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.