Siirry pääsisältöön
Madai Origen Mencía 2021
Täältä voit helposti tilata Madai Origen Mencía 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Madai Origen Mencía 2021

Espanja Kastilien-LeónBierzo Mencía Pullo 750 ml 13.5% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Humalahakuisuus
50%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Mencía

Om Madai Origen Mencía 2021

Madai Origen Mencía vuosikerta 2021 on erinomainen valinta viininharrastajille, jotka arvostavat ainutlaatuista makuelämystä. Tämä viini on valmistettu perinteikkäästä Mencía-rypäleestä, joka antaa sille sen omanlaisensa luonteen ja maun.

Viinin alkuperä, Bierzo-alue Pohjois-Espanjassa, antaa sille erityisen aromikkaan ja raikkaan luonteen. Bierzon alueen maaperässä kasvavat rypäleet saavat osakseen runsaasti auringonvaloa ja viileämpiä öitä, mikä vaikuttaa suotuisasti viinin laatuun ja tuottaa hienostuneen sävyn sen makuun ja tuoksuun.

Madai Origen Mencía hurmaa ensimmäisestä huikauksesta alkaen sen rikkaalla ja moniulotteisella maulla. Siinä voi maistaa kypsän mansikan ja vadelman vivahteita, joiden sekaan sekoittuu kevyt mausteisuus ja hento tammen aromi. Tämä harmoninen yhdistelmä tekee viinistä samanaikaisesti tasapainoisen ja jännittävän.

Viinin hienostuneen ja moniulotteisen maun lisäksi sen tuoksu tuo mieleen tumman marjaisen hedelmäpuun, joka viettelevästi houkuttelee tutustumaan sen herkulliseen sisältöön. Tuoksussa voi havaita myös kevyitä mausteisia sävyjä, jotka täydentävät viinin kokonaisvaltaista aromikokemusta.

Madai Origen Mencía on erinomainen valinta monenlaisiin ruokapöytien herkkuihin. Sen kevyen hapokkuuden ja raikkaan luonteen ansiosta se sopii erityisen hyvin kalaruokien, salaattien ja kevyempien liharuokien kanssa. Sen lempeät tanniinit ja hedelmäiset sävyt tekevät siitä myös loistavan valinnan juustolautasen ja seurustelujuoman kaveriksi.

Viinin suositeltu tarjoilulämpötila on noin 16-18 astetta, jotta sen maut pääsevät täysin oikeuksiinsa. Voit avata pullon heti ruokailun alussa tai antaa sen kehittyä pullossa vielä muutaman vuoden, sillä sen hyvä rakenne ja hienostuneisuus mahdollistavat myös säilytyksen pidemmän aikaa.

Madai Origen Mencía on huolella valmistettu viini, joka tarjoaa makuelämyksiä ja herkullisia hetkiä. Sen ainutlaatuinen alkuperä ja tasapainoinen luonne tekevät siitä loistavan valinnan kaikille viinin ystäville.

Täältä voit helposti tilata Madai Origen Mencía 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.