Siirry pääsisältöön
Kopke Fine Ruby
Täältä voit helposti tilata Kopke Fine Ruby lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Kopke Fine Ruby

Portugali PortoDouro Pullo 750 ml 19.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
75%
Makeus
58%
Humalahakuisuus
Sokeripitoisuus 9.9g / 100ml
Pakkaus Pullo

Om Kopke Fine Ruby

Kopke Fine Ruby on erinomainen valinta kaikille, jotka etsivät laadukasta ja maistuvaa punaviiniä. Tämä viini tulee arvostetulta Kopke-viinitilalta ja tarjoaa poikkeuksellisen hyvän makuelämyksen.

Kopke Fine Ruby tulee Portugalista, joka on tunnettu laadukkaiden viinien tuottajana. Viini valmistetaan tarkoin valikoituista rypäleistä ja sen valmistuksessa käytetään perinteisiä menetelmiä, jotka takaavat viinin erinomaisen laadun ja täyteläisen maun.

Tämän punaviinin maku on intensiivinen ja mehukas. Siinä on raikkaita punaisia marjoja, kuten vadelmaa ja kirsikkaa, sekä hienovaraisia mausteita. Täyteläisten tanniinien ansiosta viini jättää suuhusi pitkään kestävän ja miellyttävän jälkimaun.

Kopke Fine Rubyn aromaattinen tuoksu hivelee aistejasi heti pullon avatessasi. Siinä voit aistia kypsiä marjoja, makeita mausteita ja hienostuneita kukkaisia sävyjä. Tuoksu antaa vihjeitä viinin monipuolisesta ja runsaasta makumaailmasta.

Tämä punaviini sopii erinomaisesti monenlaiseen ruokailuun. Sen täyteläinen maku ja hedelmäiset aromit täydentävät hyvin esimerkiksi punaista lihaa, ripauksen mausteita sisältäviä kastikkeita ja juustoja. Se on myös mainio valinta grillatun ruoan, kuten pihvien tai makkaran, kanssa nautittavaksi.

Kopke Fine Ruby kannattaa tarjoilla hieman jäähdytettynä, noin 16-18 asteen lämpötilassa, jotta sen maut pääsevät täysin oikeuksiinsa. Tässä lämpötilassa viinin hedelmäisyys ja mausteisuus korostuvat parhaiten.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Kopke Fine Ruby on laadukas, täyteläinen ja maukas punaviini, joka tarjoaa nautinnon niin aterian yhteydessä kuin sellaisenaan nautiskeltuna. Sen tyylikäs ja monipuolinen makumaailma tulee varmasti hurmaamaan sinut ja vieraasi.

Täältä voit helposti tilata Kopke Fine Ruby lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.