Siirry pääsisältöön
Takasago Umeshu
Täältä voit helposti tilata Takasago Umeshu lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Takasago Umeshu

Japani Pullo 300 ml 11% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
75%
Makeus
50%
Humalahakuisuus
Sokeripitoisuus 18.9g / 100ml
Pakkaus Pullo

Om Takasago Umeshu

Takasago Umeshu on herkullinen japanilainen tislaamon valmistama luumulikööri, joka tarjoaa ainutlaatuisen makukokemuksen. Tämän upeasti tasapainotetun juoman alkuperä kietoutuu japanilaiseen perinteeseen ja taitavaan käsityöhön, mikä tekee siitä todellisen aarteen juomakulttuurin ystäville.

Takasago Umeshu valmistetaan huolella valituista kirsikkaluumuista, ja sen luonnollinen makeus tulee näiden maukkaiden hedelmien kypsyydestä. Juoman intensiivinen luumuaromi täyttää huoneen heti pulloa avattaessa. Takasago Umeshun rikas ja täyteläinen maku tekee siitä täydellisen valinnan niille, jotka etsivät jotain uutta ja jännittävää makua juomakokemuksiinsa.

Takasago Umeshua voidaan nauttia sellaisenaan tai lisätä siihen jääpaloja, jolloin juoman raikas ja makea maku korostuu entisestään. Se sopii erinomaisesti myös cocktailien ainesosaksi, mikä avaa uusia mahdollisuuksia luoda juomasekoituksia juhliin ja illanviettoihin.

Takasago Umeshu tarjoaa hienovaraista ja viettelevää eleganssia jokaisen lasillisen kera. Se sopii täydellisesti aasialaisen, erityisesti japanilaisen, ruoan kanssa. Sen makeus ja happamuus täydentävät täydellisesti sushi-, sashimi- ja yakitori-annoksia, ja sen hedelmäinen maku korostaa perinteisiä japanilaisia jälkiruokia, kuten matcha-jäätelöä ja daifukua.

Parhaan nautinnon saavuttamiseksi suosittelemme nauttimaan Takasago Umeshua viilennettynä noin 8-10 asteen lämpötilassa. Kylmä lämpötila korostaa sen raikkautta ja auttaa tasapainottamaan sen makeutta, jolloin sitä on ilo nauttia ja se täyttää kaikki makuhermot.

Takasago Umeshu on ainutlaatuinen juoma, joka vie sinut matkalle Japanin kiehtovaan juomakulttuuriin. Sen elegantti maku ja hienostunut aromi tekevät siitä täydellisen valinnan niille, jotka haluavat kokea jotain uutta ja unohtumatonta.

Täältä voit helposti tilata Takasago Umeshu lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.