Siirry pääsisältöön
Sol
Täältä voit helposti tilata Sol lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Sol

Kansainvälinen tavaramerkki Pullo 330 ml 4.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
17%
Beska
25%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Sol

Sol tuote on ainutlaatuinen viini, joka tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen. Viinin kotoisin on aurinkoisesta eteläisestä Euroopasta, ja sen alkuperän tunnelma välittyy jokaisesta lasillisesta. Sol viinissä on vahva ja monipuolinen maku, joka tulee sen tasapainoisesta sekoituksesta erilaisia rypäleitä. Maussa voi havaita auringon lämmittämän maaperän vaikutusta, mikä antaa viinille sen ainutlaatuisen luonteen.

Sol viinin tuoksussa voi huomata tuoreiden hedelmien ja kukkien vivahteita. Sen raikkaat ja houkuttelevat tuoksut houkuttelevat sinut sukeltamaan syvemmälle viinin maailmaan. Sol viini sopii täydellisesti erilaisten ruokien kanssa. Olipa kyseessä kevyt mereneläväannos tai herkullinen pihvi, Sol viini täydentää ruoan maun ja tekee jokaisesta ruokahetkestä nautinnollisen.

Sol viinin suositeltu tarjoilulämpötila on noin 16-18 astetta. Tämä lämpötila antaa viinille mahdollisuuden avautua täysin ja paljastaa kaikki sen hienostuneet aromit ja maut. Voit nauttia Sol viiniä niin juhlapäivinä kuin tavallisina arki-iltoinakin. Sen monipuolisuus tekee siitä täydellisen valinnan missä tahansa tilanteessa.

Sol viini on täydellinen valinta kaikille viinin ystäville, jotka haluavat kokea jotain uutta ja ainutlaatuista. Sen puhtaat ja intensiiviset maut jättävät jälkensä jokaiseen makuhermoon ja tekevät jokaisesta siemauksesta unohtumattoman. Anna Sol viinin viedä sinut matkalle aurinkoiseen etelään ja nauti sen maagisesta tunnelmasta.

Täältä voit helposti tilata Sol lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.