Siirry pääsisältöön
Bitchy Blend  2021
Täältä voit helposti tilata Bitchy Blend 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Bitchy Blend 2021

Unkari North TransdanubiaMór Cserszegi füszeresEzerjóIrsai olivérOlaszrizling Pullo 750 ml 12.5% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
17%
Makeus
33%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 1g / 100ml
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Cserszegi füszeres, Ezerjó, Irsai olivér, Olaszrizling

Om Bitchy Blend 2021

Bitchy Blend 2021 on monen kahvin ystävän unelma. Tämä ainutlaatuinen sekoitus tarjoaa täydellisen tasapainon alkuperän, maun, tuoksun sekä ruokaparien ja tarjoilulämpötilan välillä.

Bitchy Blend 2021:n alkuperä on huolella valittu ja seos koostuu vain parhaista kahvipavuista eri puolilta maailmaa. Kahvi tulee paikoista, joissa kahvilajikkeet kasvavat parhaimmissa olosuhteissa, mikä takaa laadukkaan ja rikkaan maun.

Maun osalta Bitchy Blend 2021 tarjoaa herkullisen ja intensiivisen makuelämyksen. Sen tasapainoisessa maussa yhdistyvät pähkinäiset sävyt, tumma suklaa sekä paahtuneen kahvin aromit. Tämä kahvi sopii täydellisesti niille, jotka haluavat herkutella nautinnollisella ja täyteläisellä kahvilla.

Bitchy Blend 2021:n tuoksu on houkutteleva ja kutsuva. Sen hienostunut tuoksu täyttää tilan heti, kun kertaat kahvinjyvien pussia. Tämä kahvi päästää arominsa valloilleen jokaisessa kupillisessa.

Bitchy Blend 2021 on myös täydellinen ruokapari monille herkkuruuille. Sen intensiivinen maku ja vahva luonne sopii täydellisesti mausteisen ruoan, suklaaherkkujen ja leivonnaisten kanssa. Tämän kahvin avulla voit täydentää ateriasi ja nauttia täysillä jokaisesta maistuvasta suupalasta.

Bitchy Blend 2021:n ideaalinen tarjoilulämpötila on noin 80°C. Tässä lämpötilassa kahvin maku pääsee oikeuksiinsa ja sen aromit tulevat esiin parhaalla mahdollisella tavalla. Muista nauttia tämä kahvi hitaasti ja antaa sen rauhassa kehittää makunsa jokaisella siemailulla.

Bitchy Blend 2021 on täydellinen valinta kaikille kahvin ystäville, jotka arvostavat laadukasta, intensiivistä ja herkullista makuelämystä. Tämä kahvi on tarkkaan suunniteltu tarjoamaan nautinto jokaisella tasolla - alkuperästä, mausta, tuoksusta aina ruokapariin ja tarjoilulämpötilaan asti. Herätä makunystyräsi eloon Bitchy Blend 2021:n avulla ja nauti ainutlaatuisesta kahvihetkestä.

Täältä voit helposti tilata Bitchy Blend 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.