Siirry pääsisältöön
Rodenbach Alexander
Täältä voit helposti tilata Rodenbach Alexander lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Rodenbach Alexander

Belgia Pullo 750 ml 5.6% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
17%
Beska
42%
Humalahakuisuus
42%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Rodenbach Alexander

Rodenbach Alexander on belgialainen olut, joka tunnetaan ainutlaatuisesta makuyhdistelmästään ja perinteikkäästä valmistusmenetelmästään. Tämä olut juontaa juurensa 1800-luvulle, ja se on valmistettu sekoittamalla nuorta, hapanta olutta vanhaan olueen. Tämä kahden vuoden ikäero luo oluelle luontevan kompleksisuuden ja tasapainon.

Rodenbach Alexanderin maussa on selkeitä hapankirsikkaisia sävyjä, jotka takaavat raikkaan ja pirteän kokemuksen. Sen täyteläinen ja samettinen koostumus täydentää makuprofiilia ja tekee siitä erityisen nautittavan. Oluessa voi aistia myös pientä tammen ja vaniljan vivahtelua, joka tuo siihen hienostunutta makua.

Tuoksultaan Rodenbach Alexander on houkutteleva ja moniulotteinen. Se tarjoaa häivähdyksen tummia hedelmiä, kuten luumuja ja kirsikoita, sekä hieman hapan oluen ominaispiirteitä. Sen aromikas tuoksu kutsuu nauttimaan siitä hitaasti ja jännittämään sen hienovaraisia nuansseja.

Rodenbach Alexander on erinomainen juoma monissa eri tilanteissa. Sitä voi nautiskella sellaisenaan perinteisissä Trappist-laseissa tai se sopii mainiosti yhteen herkullisten ruokien kanssa. Tämä olut täydentää hienosti esimerkiksi marinoituja lihoja, grillattuja kana- tai kalapaloja sekä vahvoja juustoja. Sen raikkaus ja samalla syvä maku antavat ruoalle uuden ulottuvuuden.

Paras tapa nauttia Rodenbach Alexander on hieman viilennettynä. Suositeltava tarjoilulämpötila on noin 12-14 astetta, jolloin oluen raikkaat maut tulevat parhaiten esiin. Tämän oluen avulla voit kokea perinteikkään belgialaisen oluen maailman ja nauttia sen monipuolisesta ja riemukkaasta mausta.

Täältä voit helposti tilata Rodenbach Alexander lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.