Siirry pääsisältöön
Bernard Bohemian Lager
Täältä voit helposti tilata Bernard Bohemian Lager lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Bernard Bohemian Lager

Tšekki Pullo 500 ml 4.9% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Beska
50%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Bernard Bohemian Lager

Bernard Bohemian Lager on tšekkiläistyylinen vaalea olut, jolla on vahvat juuret perinteiseen tšekkiläiseen olutmestaruuteen. Tämä lager on valmistettu taidokkaasti käyttämällä vain parhaita ainesosia ja perinteisiä valmistustekniikoita, mikä takaa sen korkealaatuisen maun ja ainutlaatuisen aromin.

Härkomstinsa ansiosta Bernard Bohemian Lager pitää yllä pitkää tšekkiläistä olutperinnettä. Tämä olut tulee suoraan Bohemiasta, jossa valmistusprosessin perinteet ovat säilyneet sukupolvien ajan. Tästä syystä Bernard Bohemian Lager tarjoaa autenttisen maun, joka vie sinut suoraan Tšekin sydämeen.

Tämän oluen hienostunut ja raikas maku on ehdottomasti sen vahvuus. Bernard Bohemian Lagerissa maistuvat tasapainoisesti maltaat ja humala, jotka antavat sille täyteläisen ja pehmeän maun. Se on miellyttävän kevyt ja raikas, joten se sopii täydellisesti nautittavaksi missä tahansa tilanteessa.

Kun kallistat lasillisen Bernard Bohemian Lageria, sen houkutteleva tuoksu tulvii esiin. Sen aromiprofiili sisältää hienostuneita vivahteita karamellista, toffeesta ja kukista. Tämä herkullinen tuoksu houkuttelee sinua ja herättää aistejasi ennen ensimmäistäkin siemaisua.

Bernard Bohemian Lager sopii täydellisesti monenlaisten ruokien kanssa. Sen pehmeä maku täydentää hienosti kevyitä kalaruokia, salaatteja ja pastoja. Se sopii myös erinomaisesti grillatun lihan sekä mausteisten ruokien kumppaniksi. Olutta voidaan tarjoilla täydellisenä seurana ystävien kanssa rentoutumiseen tai erityisiin tilaisuuksiin.

Oikea lämpötila, jossa Bernard Bohemian Lager tulisi tarjoilla, on noin 6-8 astetta. Tämä varmistaa, että oluen maut ja aromit pääsevät oikeuksiinsa. Voit nauttia tästä herkullisesta oluesta suoraan jääkaappilämpöisenä, mikä tekee siitä täydellisen valinnan kuumina kesäpäivinä tai rentouttavina iltoina kotisohvalla.

Bernard Bohemian Lager on todellinen tšekkiläisen olutkulttuurin helmi, joka tarjoaa korkealaatuista laatua ja ainutlaatuista makuelämystä. Sen vahvat perinteet sekä rikkaat maut ja aromit tekevät tästä oluesta erinomaisen valinnan kaikille oluen ystäville. Ota lasillinen Bernard Bohemian Lageria ja anna sen viedä sinut matkalle Tšekin sydämeen.

Täältä voit helposti tilata Bernard Bohemian Lager lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.