Siirry pääsisältöön
Rua Pinot Noir 2021
Täältä voit helposti tilata Rua Pinot Noir 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Rua Pinot Noir 2021

Uusi-Seelanti Central Otago Pinot noir Pullo 750 ml 14% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Humalahakuisuus
50%
Strävhet
83%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Pinot noir

Om Rua Pinot Noir 2021

Rua Pinot Noir 2021 on elegantti ja hienostunut punaviini, joka ilahduttaa kaikkia hienoista viineistä pitäviä. Tämä viini on peräisin arvostetusta Härkomst-viinitilalta, joka on tunnettu korkealaatuisista ja ainutlaatuisista viineistään. Sen sisältämä Pinot Noir -rypälelajike tarjoaa monipuolisen makumaailman ja herkän aromiprofiilin.

Rua Pinot Noir 2021:n maussa voi havaita vivahteita punaisista marjoista, kuten kirsikoista ja vadelmista, sekä hentoa mausteisuutta. Maku on pehmeä ja tasapainoinen, mikä tekee tästä viinistä täydellisen valinnan niin aperitiiviksi kuin ruokaviiniksi.

Viinin hienostunut tuoksu kutsuu tutustumaan sen rikkaaseen makumaailmaan. Tuoksusta voi löytää punaisten marjojen lisäksi myös hienostuneita kukkaisnuotteja ja kevyttä maanläheisyyttä.

Rua Pinot Noir 2021 on sopiva valinta monenlaisiin ruokapöytiin. Se täydentää erinomaisesti kevyitä ruokia, kuten kanan- tai kalanruokia, ja pääsee erityisen hyvin oikeuksiinsa seurassa, jossa maistellaan hienostuneita ja tasapainoisia makuja. Tämä viini sopii mainiosti myös juustoille ja vaalealle lihalle.

Tämän upean viinin suositeltu tarjoilulämpötila on noin 14-16 astetta. Näin viinin monipuoliset maut ja aromit pääsevät täydellisesti oikeuksiinsa ja tarjoavat unohtumattomia makuelämyksiä.

Rua Pinot Noir 2021 tarjoaa jokaiselle viininystävälle jotakin erityistä. Sen elegantti luonne ja monipuolinen makumaailma tekevät siitä täydellisen valinnan niin juhlaviin hetkiin kuin rentoihin illanistujaisiinkin. Kokeile tätä arvostettua viiniä ja anna sen viedä sinut mukanaan herkullisen makumatkan maailmaan.

Täältä voit helposti tilata Rua Pinot Noir 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.