Siirry pääsisältöön
Ecoltura Valpolicella 2021
Täältä voit helposti tilata Ecoltura Valpolicella 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Ecoltura Valpolicella 2021

Italia VenetienValpolicella CorvinaCorvinoneRondinella Pullo 750 ml 12.5% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Humalahakuisuus
50%
Strävhet
83%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.5g / 100ml
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Corvina, Corvinone, Rondinella

Om Ecoltura Valpolicella 2021

Ecoltura Valpolicella 2021 on korkealaatuinen viini, joka kantaa mukanaan Valpolicellan alueen ainutlaatuista historiaa ja perinteitä. Tämä viini kuvastaa alueen rikasta viinintuotantoperinnettä ja tarjoaa maistelijoilleen unohtumattoman makuelämyksen.

Valpolicella 2021 -viinin herkullinen maku on täynnä moniulotteisia sävyjä. Sen pehmeä ja tasapainoinen maku huokuu kypsien marjojen ja tummien kirsikoiden aromeja. Tanniinien hienovarainen rakenne tekee tästä viinistä miellyttävän juoda ja antaa sille miellyttävän pitkän jälkimaun.

Ecoltura Valpolicella 2021 -viinin aromaattinen profiili on herkullisen moniulotteinen. Tuoksussa voi aistia kypsän mustaherukan ja luumun intensiivisiä vivahteita, joita täydentävät hienovaraiset mausteiset ja kukkaiset nuotit. Nämä aromit luovat viinin persoonallisen ja houkuttelevan tuoksun.

Valpolicella 2021 -viini sopii täydellisesti seuraksi monille ruokalajeille. Sen raikas hapokkuus ja intensiivinen makupaletti tekevät siitä erinomaisen kumppanin kypsille juustoille, mieleenpainuville pastaruoille ja suun kastikkeille. Tämä viini parantaa myös grillattujen liharuokien ja pizzojen makuelämystä.

Ecoltura Valpolicella 2021 -viini tulisi tarjoilla noin 16-18 asteen lämpötilassa, jotta sen täyteläiset maut ja aromit pääsevät oikeuksiinsa. Suosittelemme dekantoimaan viinin noin puoli tuntia ennen tarjoilua, jotta sen kompleksisuus kehittyy täysillä.

Valpolicella 2021 on täydellinen valinta niille, jotka etsivät tasapainoista ja intensiivistä viiniä, jolla on rikas historian tausta. Sen ainutlaatuiset maut ja aromit tekevät siitä ehdottoman valinnan niille, jotka arvostavat laadukasta viinikokemusta.

Täältä voit helposti tilata Ecoltura Valpolicella 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.