Siirry pääsisältöön
Amore Bianca Prosecco
Täältä voit helposti tilata Amore Bianca Prosecco lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Amore Bianca Prosecco

Italia VenetienProsecco Glera Pullo 750 ml 11% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
33%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 1.3g / 100ml
Pakkaus Pullo
Rypälelajikkeet Glera

Om Amore Bianca Prosecco

Amore Bianca Prosecco on elegantti kuohuviini, jota kannattaa ehdottomasti kokeilla. Tämä huippulaatuinen viini tulee Italian Pohjois-Italian Venetosta, joka on tunnettu Prosecco-viinien laadusta.

Amore Bianca Prosecco on valmistettu korkealaatuisista rypäleistä ja sen maku on raikas ja hedelmäinen. Viini tarjoaa herkullisia vivahteita omenasta, päärynästä ja sitrushedelmistä, jotka takaavat upean makuelämyksen. Sen pehmeyttä ja tasapainoa korostaa miellyttävä hapokkuus, joka tekee viinistä erittäin raikkaan.

Amore Bianca Prosecco hurmaa myös tuoksullaan. Lasista nousee esiin raikkaat hedelmäiset aromit, kuten omena ja persikka. Tuoksu on hienovarainen ja houkutteleva, mikä luo odotuksen viinin herkullisuudesta.

Tämä herkullinen Prosecco sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan, esimerkiksi aperitiivina. Se myös täydentää mainiosti kevyitä ruokia, kuten salaatteja, äyriäisiä ja kalaruokia. Amore Bianca Prosecco sopii erinomaisesti myös seurustelujuomaksi ja juhlahetkien kruunaajaksi.

Amore Bianca Proseccoa kannattaa tarjoilla hyvin viilennettynä, noin 6-8 asteen lämpötilassa. Näin viinin raikkaus ja hedelmäisyys pääsevät parhaiten esiin. Voit nauttia tästä ihastuttavasta kuohuviinistä ystävien kanssa tai hemmotella itseäsi sen herkullisilla makuvivahteilla.

Olitpa sitten kuohuviinin ystävä tai vasta etsimässä uutta makuelämystä, Amore Bianca Prosecco on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen valinta. Sen raikas maku, herkullinen tuoksu ja monipuolinen käyttömahdollisuus tekevät siitä ihanteellisen seuralaisen monenlaisiin tilaisuuksiin. Tervetuloa nauttimaan italialaisesta kuoharista parhaassa seurassa!

Täältä voit helposti tilata Amore Bianca Prosecco lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.