Siirry pääsisältöön
Craven Pinot Gris 2022
Täältä voit helposti tilata Craven Pinot Gris 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Craven Pinot Gris 2022

Etelä-Afrikka Western CapeCoastal Region Pinot gris Pullo 750 ml 12% vol 2022
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
42%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2022
Rypälelajikkeet Pinot gris

Om Craven Pinot Gris 2022

Craven Pinot Gris 2022 on laadukas valkoviini, joka tarjoaa unohtumattomia makuelämyksiä. Tämä Pinot Gris -viini on valmistettu huolellisesti valikoiduista rypäleistä ja se edustaa Craven viinitilan tinkimätöntä laatuajattelua.

Craven Pinot Gris 2022:n hienostunut haju täyttää ilman raikkaalla ja houkuttelevalla tuoksulla. Viinin tuoksussa voi aistia kypsiä sitrushedelmiä, kuten sitruunaa ja greippiä, sekä kevyitä kukkaisia sävyjä. Tämä tuoksumaailma houkuttelee maistamaan viinin monipuolisten makujen hämmästyttävää kirjoa.

Craven Pinot Gris 2022 tarjoaa raikkaan ja hedelmäisen maun, jossa on hienostunut tasapaino makeuden ja hapokkuuden välillä. Viinin maku on täyteläinen ja pehmeä, ja siinä voi aistia kypsien persikoiden, päärynöiden ja vihreiden omenoiden vivahteita. Näiden hedelmäisten makujen elegantti yhteensointuvuus tekee tästä viinistä täydellisen valinnan nautittavaksi sellaisenaan tai seuraksi monenlaisille ruoille.

Craven Pinot Gris 2022 sopii erinomaisesti monenlaisten ruokien seuraan. Voit nauttia tätä viiniä esimerkiksi kala- ja äyriäisruokien, vaalean lihan tai kasvisruokien kanssa. Viinin hienostunut hapokkuus ja raikkaus täydentävät ruokien makua ja tekevät ruokailuhetkestä unohtumattoman.

Parhaan maisteluelämyksen saavuttamiseksi suosittelemme tarjoilemaan Craven Pinot Gris 2022 -viiniä viileänä, noin 8-10 asteessa. Näin viini pääsee oikeuksiinsa ja sen monipuoliset maut ja aromit pääsevät esiin parhaalla mahdollisella tavalla.

Craven Pinot Gris 2022 on täydellinen valinta kaikille viinin ystäville, jotka arvostavat laadukkaita ja nautinnollisia makuelämyksiä. Tämä viini tarjoaa hienostuneen ja tasapainoisen kokemuksen, joka jää mieleesi vielä pitkään.

Täältä voit helposti tilata Craven Pinot Gris 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.