Siirry pääsisältöön
Satellite Sauvignon Blanc 2022
Täältä voit helposti tilata Satellite Sauvignon Blanc 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Satellite Sauvignon Blanc 2022

Uusi-Seelanti Marlborough Sauvignon blanc Pullo 750 ml 12.5% vol 2022
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
25%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2022
Rypälelajikkeet Sauvignon blanc

Om Satellite Sauvignon Blanc 2022

Satellite Sauvignon Blanc 2022 on ainutlaatuinen valkoviinivalinta, joka tarjoaa makumatkan suoraan viinin syntymäpaikalle. Tämä raikas ja eloisa Sauvignon Blanc on peräisin hienoimmista viiniviljelmistä, ja se on valmistettu tarkoin valituista rypäleistä, jotka heijastavat alueen ainutlaatuista maaperää ja ilmasto-olosuhteita.

Satellite Sauvignon Blanc 2022 hurmaa ensi sipaisusta lähtien herkullisella maullaan ja houkuttelevalla tuoksullaan. Viinin intensiiviset sitruksiset ja trooppiset hedelmät tuovat esiin sen raikkauden ja eloisuuden. Puhdas ja rikas maku täydentyy hienovaraisilla yrttisillä vivahteilla, jotka tekevät tästä viinistä unohtumattoman ja tasapainoisen kokemuksen.

Tämä herkullinen viinivalinta on täydellinen kumppani monille ruokalajeille. Sen raikas happorakenne ja hedelmäinen luonne korostavat mainiosti mereneläviä, kevyitä salaatteja sekä tuoreita ja kevyesti maustettuja kalaruokia. Voit myös nauttia Satellite Sauvignon Blanc 2022 -viiniä sellaisenaan aperitiivina tai seuranaan seurustelujuustot, kuten vuohenjuusto tai feta.

Viinin oikea tarjoilulämpötila on tärkeä osa sen nauttimista. Suosittelemme tarjoilemaan Satellite Sauvignon Blanc 2022 -viiniä noin 8-10 asteessa. Tämä lämpötila auttaa säilyttämään viinin raikkauden ja aromit parhaiten.

Satellite Sauvignon Blanc 2022 on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat korkealaatuista ja eleganttia valkoviiniä. Sen ainutlaatuiset ominaisuudet tekevät siitä ihanteellisen lisän mihin tahansa tilaisuuteen, olipa kyseessä illallinen ystävien kanssa tai rentoutuminen omassa seurassasi. Tervetuloa kokeilemaan tätä hämmästyttävää viiniä ja antamaan makunystyröillesi ikimuistoinen elämys!

Täältä voit helposti tilata Satellite Sauvignon Blanc 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.