Siirry pääsisältöön
Les Fumées Blanches Rosé 2022
Täältä voit helposti tilata Les Fumées Blanches Rosé 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Les Fumées Blanches Rosé 2022

Ranska Sauvignon gris Laatikko 3000 ml 12% vol 2022
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
25%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.3g / 100ml
Pakkaus Laatikko
Vuosikerta 2022
Rypälelajikkeet Sauvignon gris

Om Les Fumées Blanches Rosé 2022

Les Fumées Blanches Rosé 2022 on herkullinen ja elegantti roseviini, joka kutsuu sinut unohtumattomalle makumatkalle. Tämä herkullinen viini on peräisin maailmankuululta Härkomst-viinitilalta, joka sijaitsee inspiroivassa maisemassa. Les Fumées Blanches Rosé 2022 kätkee sisäänsä mausteisia ja kukkaisia aromiikkoja, jotka houkuttelevat sinut palaamaan lasin ääreen yhä uudelleen.

Tämän roseviinin makumaailma on kiehtova sekoitus raikkaita marjasävyjä, kuten kirsikkaa, vadelmaa ja punaista marjaa. Sen tasapainoinen hapokkuus ja kevyt yrttisyys luovat miellyttävän ja raikkaan kokonaisuuden. Les Fumées Blanches Rosé 2022 sopii täydellisesti nautittavaksi sellaisenaan, mutta se myös täydentää täydellisesti kevyitä kalaruokia, salaatteja ja äyriäisiä.

Tämän roseviinin herkullinen aromi herättää mielikuvia kukkivista puutarhoista ja lämpimän kesäisen päivän tuoksuista. Sen intensiivinen tuoksu on täynnä hedelmäisiä vivahteita ja kukkien tuoksua, joka saa sinut hiljentymään hetkeksi ja nauttimaan tästä ainutlaatuisesta kokemuksesta.

Suosittelemme nauttimaan Les Fumées Blanches Rosé 2022 -viiniä viilennettynä noin 8-10 asteessa, jotta sen raikkaus ja aromit pääsevät täysin oikeuksiinsa. Tämä elegantti roseviini on täydellinen valinta kesäisille terassihetkille, rentouttaviin illanistujaisiin tai juhlistamaan erityisiä hetkiä yhdessä läheistesi kanssa.

Les Fumées Blanches Rosé 2022 -viini upottaa sinut maistelijan paratiisiin, jossa jokainen kulauksellinen herättää aistisi eloon. Tämä herkullinen roseviini tarjoaa unohtumattoman makuelämyksen, joka jää mieleesi pitkäksi aikaa. Anna itsellesi lupa hemmotella itseäsi ja kokea Les Fumées Blanches Rosé 2022:n ainutlaatuinen viehätysvoima.

Täältä voit helposti tilata Les Fumées Blanches Rosé 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.