Siirry pääsisältöön
Henriot Millésimé Brut 2012
Täältä voit helposti tilata Henriot Millésimé Brut 2012 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Henriot Millésimé Brut 2012

Ranska Champagne ChardonnayPinot noir Pullo 750 ml 12% vol 2012
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
58%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2012
Rypälelajikkeet Chardonnay, Pinot noir

Om Henriot Millésimé Brut 2012

Henriot Millésimé Brut 2012 on ranskalainen samppanja, joka tarjoaa upean makukokemuksen ja täydellisen sulavuuden. Tämä vuosikertaviini tulee tunnetusta samppanjatalosta, Henriotista, joka on erikoistunut korkealaatuisten samppanjoiden valmistukseen yli kahden vuosisadan ajan.

Henriot Millésimé Brut 2012 on valmistettu Chardonnay- ja Pinot Noir -rypäleistä, jotka on huolellisesti valittu Champagne-alueen parhailta tarhoilta. Tämä samppanja tarjoaa hienostuneen maun, jossa yhdistyvät herkulliset sitrushedelmien ja kypsien omenien makuvivahteet. Sen pirteä happorakenne tasapainottaa täydellisesti hedelmäisyyden, luoden elegantin ja raikkaan makuprofiilin.

Henriot Millésimé Brut 2012:n aromaattinen profiili on houkutteleva ja moniulotteinen. Sen tuoksussa voi havaita kypsän persikan, päärynän ja paahdetun pähkinän vivahteita, jotka antavat samppanjalle hienostuneen ja houkuttelevan luonteen.

Tämä vuosikertaviini sopii täydellisesti monille ruokalajeille. Sen raikas hapokkuus ja monipuolinen makuprofiili tekevät siitä erinomaisen valinnan seurustelujuomaksi tai ruokapöytään kalojen, äyriäisten tai vaalean lihan kanssa. Sen hienostuneet maut täydentävät hienosti myös juustolautasen tai vaalean suklaan.

Suosittelemme tarjoamaan Henriot Millésimé Brut 2012 -sampanjaa noin 8-10 celsiusasteen lämpötilassa. Tämä lämpötila auttaa säilyttämään samppanjan raikkauden ja hienostuneen tasapainon, joka tekee siitä täydellisen valinnan nautittavaksi yhdessä ruoan tai juhlallisten hetkien kanssa.

Henriot Millésimé Brut 2012 tarjoaa ainutlaatuisen samppanjakokemuksen, jossa yhdistyvät korkealaatuinen valmistus, herkulliset maut ja viehättävä tuoksu. Tämä samppanja on varmasti miellyttävä valinta kaikille samppanjasta ja hienostuneista juomista nauttiville.

Täältä voit helposti tilata Henriot Millésimé Brut 2012 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.