Siirry pääsisältöön
Valautín Garnacha 2021
Täältä voit helposti tilata Valautín Garnacha 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Valautín Garnacha 2021

Espanja Vinos de MadridMadrid Garnacha Pullo 750 ml 15% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Humalahakuisuus
66%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Garnacha

Om Valautín Garnacha 2021

Valautín Garnacha 2021 on tuore ja vivahteikas punaviini Espanjasta. Tämä herkullinen viini on valmistettu 100% Garnacha-rypäleistä, jotka kasvavat aurinkoisilla rinteillä Aragonian viinialueella. Valautín-kellari on pitkään ollut tunnettu alueen parhaiden viinien valmistajana, ja tämä Garnacha-viini ei ole poikkeus.

Valautín Garnacha 2021 tarjoaa upean sekoituksen tuoreita marjoja, mausteita ja hienostunutta tanniinisuutta. Sen intensiivinen ja elinvoimainen luonne tuntuu selkeästi jokaisella maistelukerralla. Viinin vivahteikas tuoksu houkuttelee esiin häivähdyksiä kypsistä kirsikoista, mustaherukoista ja mausteista. Tämä kaunis punaviini on täydellinen valinta niille, jotka nauttivat monimutkaisten ja eloisten viinien mausta.

Valautín Garnacha 2021 on erinomainen kumppani monille ruokalajeille. Se sopii erityisen hyvin grillattujen liharuokien, kypsytettyjen juustojen ja tumman suklaan kanssa. Viinin täyteläinen rakenne ja tasapainoinen hapokkuus nostavat ruokailukokemuksen uudelle tasolle. Se voi myös nauttia sellaisenaan, kun haluat hemmotella itseäsi lasillisella laadukasta punaviiniä.

Asiantuntijamme suosittelevat tarjoamaan Valautín Garnacha 2021 noin 16-18 asteen lämpötilassa. Tämä lämpötila auttaa paljastamaan viinin täyteläiset maut parhaiten. Viini suositellaan ilmestymään suurikoppaisiin viinilaseihin, jotta sen monipuoliset aromit voivat vapautua täydellisesti.

Valautín Garnacha 2021 on varmasti miellyttävä valinta kaikille punaviinin ystäville. Sen raikas hedelmäisyys ja tyylikäs tyyli tuovat iloa ja nautintoa jokaiseen hetkeen. Kokeile tätä herkullista viiniä ja löydä uusia makuelämyksiä Aragonian viinialueen sydämestä.

Täältä voit helposti tilata Valautín Garnacha 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.