Siirry pääsisältöön
Château Saint-Sernin  2020
Täältä voit helposti tilata Château Saint-Sernin 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Château Saint-Sernin 2020

Ranska Frankrike sydvästCahors Malbec Pullo 750 ml 14% vol 2020
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
75%
Humalahakuisuus
66%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2020
Rypälelajikkeet Malbec

Om Château Saint-Sernin 2020

Château Saint-Sernin 2020 on hienostunut ja tasapainoinen viini Ranskasta. Tämä upea punaviini tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen, joka sopii täydellisesti erilaisiin ruokalajeihin ja nautittavaksi erilaisissa tilaisuuksissa. Sen alkuperä on syvästi juurtunut Pohjois-Ranskaan, jossa viiniköynnökset kukoistavat ja kehittyvät kauniissa maisemissa.

Härkomst

Château Saint-Sernin 2020 on valmistettu käyttäen perinteisiä viininvalmistustekniikoita ja vuosisatojen kokemusta. Viinitarhat sijaitsevat upean Toulousen kaupungin lähellä, joka tunnetaan laadukkaista viineistään ja rikkaasta viinikulttuuristaan. Alueen ainutlaatuinen ilmasto ja maaperä luovat täydelliset olosuhteet viiniköynnöksille kasvaa ja tuottaa laadukkaita rypäleitä.

Smak och Doft

Château Saint-Sernin 2020 tarjoaa moniulotteisia makuja ja houkuttelevan tuoksun. Sen hedelmäinen ja mausteinen maku kietoutuvat yhteen silkkisen pehmeiden tanniinien kanssa, mikä antaa sille miellyttävän rakenteen ja tasapainon. Viini tarjoaa ihanaa sekoitusta tummia marjoja, kypsää luumua ja mausteisia sävyjä, jotka jatkavat kehittymistään jokaisella maistelulla. Sen tuoksussa on häivähdys mustaherukkaa, kirsikkaa ja vaniljaa, joka houkuttelee viinin ystäviä tutustumaan sen monipuolisuuteen ja herkulliseen makumaailmaan.

Mat och serveringstemperatur

Château Saint-Sernin 2020 sopii täydellisesti monenlaisten ruokalajien seuraksi. Sen keskitäyteläinen rakenne ja tasapainoinen hapokkuus tekevät siitä ihanteellisen valinnan grillattujen liharuokien, riistan, pizzan ja juustojen kanssa. Viini kannattaa tarjoilla hieman viilennettynä, noin 16-18 asteen lämpötilassa, jotta sen maut tulevat täysillä esiin ja sen pehmeät tanniinit pääsevät oikeuksiinsa.

Château Saint-Sernin 2020 on elegantti ja nautittava punaviini, joka tarjoaa makumatkan Ranskan upeisiin maisemiin. Sen moniulotteiset maut ja houkutteleva tuoksu tekevät siitä täydellisen valinnan niin ruokailtaessa ystävien kanssa kuin rentoutumista etsiessä. Tutustu tähän herkulliseen viiniin ja anna sen viedä sinut matkalle viinin maailmaan.

Täältä voit helposti tilata Château Saint-Sernin 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.