Siirry pääsisältöön
Bollinger Special Cuvée Brut
Täältä voit helposti tilata Bollinger Special Cuvée Brut lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Bollinger Special Cuvée Brut

Ranska Champagne ChardonnayPinot meunierPinot noir Pullo 1500 ml 12% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
50%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.8g / 100ml
Pakkaus Pullo
Rypälelajikkeet Chardonnay, Pinot meunier, Pinot noir

Om Bollinger Special Cuvée Brut

Bollinger Special Cuvée Brut on ylellinen samppanja, joka tarjoaa herkullisen makuelämyksen. Sen ainutlaatuisen alkuperän ansiosta se erottuu muista samppanjoista markkinoilla. Bollinger Special Cuvée Brut valmistetaan Champagne-alueen viljellyistä rypäleistä, jotka ovat saaneet nauttia alueen ainutlaatuisesta ilmastosta ja maaperästä.

Tämä samppanja on tunnettu tasapainoisesta ja monimuotoisesta mausta. Se tarjoaa raikkaita sitrushedelmiä, omenaa ja päärynää, joiden seurana on hienovaraisia mausteita ja pähkinäisiä vivahteita. Bollinger Special Cuvée Brutin maku on intensiivinen ja kompleksinen, jättäen jälkeensä pitkän, hedelmäisen jälkimaun.

Sen lisäksi, että sen maku on upea, Bollinger Special Cuvée Brutin tuoksu on yhtä houkutteleva. Siinä on tervetullut kukkainen tuoksu, jossa voi aistia makeita kukkia ja raikkaita vihreitä vivahteita. Tämä samppanja houkuttelee aistejaan heti, kun korkki avataan.

Bollinger Special Cuvée Brut on monipuolinen samppanja, joka sopii täydellisesti erilaisiin ruokailuelämyksiin. Se on erityisen hyvä seurana mereneläville, kuten kuorimatoille ja hummereille. Lisäksi sen keskitäyteläinen rakenne ja tasapainoinen hapokkuus tekevät siitä loistavan kumppanin myös vaalealle lihalle, kuten kanalle tai kalkkunalle.

Samppanja tulisi tarjoilla viileänä, noin 6-8°C. Tämä lämpötila auttaa säilyttämään samppanjan raikkauden ja kuplivan tekstuurin. Huolellisesti valitut lasit, jotka ovat suunniteltu samppanjan nauttimiseen, korostavat sen aromien ja maun hienovaraisuutta.

Bollinger Special Cuvée Brut tarjoaa samppanjaharrastajille unohtumattoman kokemuksen. Sen ainutlaatuinen alkuperä, monipuolinen maku, houkutteleva tuoksu ja täydellinen tarjoilulämpötila tekevät siitä täydellisen valinnan juhliin, erityisiin tilaisuuksiin tai rentoihin hetkiin nautiskellen.

Täältä voit helposti tilata Bollinger Special Cuvée Brut lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.