Siirry pääsisältöön
Tegnér & Son Punsch
Täältä voit helposti tilata Tegnér & Son Punsch lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Tegnér & Son Punsch

Ruotsi Pullo 500 ml 26% vol
Sokeripitoisuus 23.8g / 100ml
Pakkaus Pullo

Om Tegnér & Son Punsch

Tegnér & Son Punsch on ruotsalainen perinteinen punssimerkki, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja ylellisen juomaelämyksen. Punsch syntyi alun perin Ruotsin ruotsalaisen laivaston matkassa 1700-luvulla ja on siitä lähtien saanut suurta suosiota ympäri maailmaa. Se on valmistettu korkealaatuisista raaka-aineista ja valikoiduista mausteista, mikä takaa sen herkullisen maun ja tuoksun.

Tegnér & Son Punsch tarjoaa erilaisia makuja ja aromiprofiileja, joita voi nauttia sekä sellaisenaan että erilaisissa sekoituksissa. Punschilla on pehmeä ja täyteläinen maku, jossa voi maistaa vaniljaa, neilikkaa, kanelia ja muita mausteita. Tämä tekee siitä täydellisen valinnan klassikkojuomien ystäville.

Punssin valmistuksessa käytetään huolellisesti valittuja ainesosia, kuten tarkoin valikoituja viinimarjoja ja alkoholia. Tämän ansiosta punssilla on aidosti rikas ja moniulotteinen maku, joka miellyttää vaativimpiakin makunystyröitä. Sen hienostunut ja houkutteleva tuoksu tuntuu jo ensimmäisen siemailun aikana ja houkuttelee lisää.

Tegnér & Son Punsch sopii täydellisesti maustamaan ruokia ja jälkiruokia. Sen monikäyttöinen luonne mahdollistaa sen yhdistämisen erilaisiin ruokalajeihin, kuten kalaan, kananpäähän, joulukinkkuun ja suklaakakkuihin. Punschilla on myös suositeltu serveringstemperatur, joten sen nauttiminen jäällä tai huoneenlämpöisenä tuo esiin sen täyden makuprofiilin.

Tegnér & Son Punsch on pitkäikäinen ja arvostettu perinne, joka on säilynyt ja kehittynyt vuosien varrella. Sen ainutlaatuiset ominaisuudet ja laadukas valmistusprosessi tekevät siitä arvostetun ja luotettavan valinnan kaikille, jotka etsivät maailmanluokan punssia. Oli kyseessä sitten erityinen juhla tai rento illanvietto ystävien kanssa, Tegnér & Son Punsch tarjoaa unohtumattoman juomaelämyksen.

Täältä voit helposti tilata Tegnér & Son Punsch lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.