Siirry pääsisältöön
Graham’s Late Bottled Vintage 2017
Täältä voit helposti tilata Graham’s Late Bottled Vintage 2017 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Graham’s Late Bottled Vintage 2017

Portugali PortoDouro Pullo 375 ml 20% vol 2017
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
83%
Makeus
83%
Humalahakuisuus
Sokeripitoisuus 10.1g / 100ml
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2017

Om Graham’s Late Bottled Vintage 2017

Grahamin Late Bottled Vintage 2017 on Portugalista perheyritys Graham'sin valmistama viini, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja täyteläisen makukokemuksen. Tämä lajike on viininvalmistuksen mestariteos, jossa erinomainen laatu ja huolellinen käsittely yhdistyvät portugalilaisen viinikulttuurin perinteisiin.

Late Bottled Vintage 2017 on valmistettu käyttämällä paljolti Touriga Nacional, Touriga Franca, Tinta Roriz ja Tinta Barroca -ryppejä, jotka antavat sille vivahteikkaan ja moniulotteisen maun. Viinin voimakas, leimallinen hedelmäisyys ja elegantti tanniinirakenne täydentävät toisiaan harmonisesti, jättäen suun täyteläisen pehmeäksi.

Tämän viinilajikkeen vahvat aromit vievät sinut miellyttävälle matkalle, kun avaat pullon. Viinissä voi aistia kypsän kirsikan, luumun ja mustaherukan aromit, joiden taustalla on hienovaraisia mausteisia vivahteita. Tuoksun intensiteetti ja moniulotteisuus herättävät mielikuvia portugalilaisesta maaseudusta ja vievät sinut hetkessä viiniköynnösten ympäröimään viinitarhaan.

Tämä Late Bottled Vintage 2017 on täydellinen kumppani monille eri ruokalajeille. Sen täyteläinen rakenne ja runsaat aromit sopivat erinomaisesti voimakkaampien liharuokien, kuten grillatun naudan, tumman riistan ja juustojen kaveriksi. Viini tulee oikeuksiinsa myös suklaapohjaisten jälkiruokien seurassa, kun sen makeahko hedelmäisyys tasapainottaa ruoan makeutta.

Late Bottled Vintage 2017 tulisi tarjoilla hieman viilennettynä, noin 15-18 asteessa, jotta sen mausteiset ja hedelmäiset maut pääsevät parhaiten esiin. Viinin intensiiviset aromit tulevat parhaiten esiin, kun se on saanut hieman hapettua ilmassa. Voit tarjoilla sen suoraan pullon avaamisen jälkeen tai antaa sen hengittää hieman ennen nauttimista.

Grahamin Late Bottled Vintage 2017 on erinomainen valinta viininystävälle, joka haluaa kokea Portugalin viinialueen ainutlaatuisuuden ja samalla nauttia täyteläisestä ja moniulotteisesta makukokemuksesta. Olipa kyseessä illallinen ystävien kanssa tai rentouttava hetki itselle, tämä viini tarjoaa unohtumattoman elämyksen.

Täältä voit helposti tilata Graham’s Late Bottled Vintage 2017 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.