Siirry pääsisältöön
Nääs Coast IPA
Täältä voit helposti tilata Nääs Coast IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Nääs Coast IPA

Ruotsi Pullo 330 ml 6.9% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
66%
Beska
58%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Nääs Coast IPA

Nääs Coast IPA on raikas ja maistuva olut, joka tarjoaa täydellisen tasapainon aromin ja potkun välillä. Tämä olut on peräisin Nääs Coastin panimolta, joka tunnetaan laadukkaista ja käsityönä valmistetuista juomistaan.

Nääs Coast IPA:n maku on täyteläinen ja moniulotteinen. Siinä yhdistyvät trooppisten hedelmien raikkaus ja havumetsän aromit. Voit odottaa maistavasi sitruunaa, mangoa ja ananasta, jotka tuo mukanaan tuoreet humalat. Samalla tulet huomaamaan kevyen maltillisen maun, joka tasoittaa oluen kokonaisuuden.

Nääs Coast IPA:n tuoksu on vahva ja houkutteleva. Jo ensimmäinen haistelu tuo esiin sitrusten ja havumetsän tuoksut. Tulet tuntemaan raikkaan sitruunan ja jopa hieman mausteista kuusen tuoksua. Tuoksu antaa vihjeen siitä, millainen maku sinua odottaa.

Tämä olut sopii täydellisesti seuraksi ruoan kanssa. Nääs Coast IPA nojaa hyvin mausteisiin ruokiin, kuten grillattuun kanaan tai tuliseen meksikolaiseen keittiöön. Oluen täyteläisyys tasapainottaa mausteiden voimakkuuden ja tuo mukanaan raikkaan vastapainon. Voit myös nauttia Nääs Coast IPA:a sellaisenaan, mikäli haluat vain rentoutua ja nauttia tästä herkullisesta oluesta.

Suosittelemme nauttimaan Nääs Coast IPA:a viileänä. Optimaalinen tarjoilulämpötila oluelle on noin 8-10 astetta Celsius. Tämä varmistaa, että aromit ja maut säilyvät mahdollisimman hyvin.

Nääs Coast IPA on täydellinen valinta niille, jotka haluavat nauttia korkealaatuisesta ja maistuvasta oluesta. Sen moniulotteinen maku ja houkutteleva tuoksu tekevät siitä unohtumattoman juoman jokaiseen tilanteeseen. Kokeile Nääs Coast IPA:a ja anna sen viedä sinut makumatkalle rannikon tuulille!

Täältä voit helposti tilata Nääs Coast IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.