Siirry pääsisältöön
Yorkshire Terrier Amber Bitter Ale
Täältä voit helposti tilata Yorkshire Terrier Amber Bitter Ale lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Yorkshire Terrier Amber Bitter Ale

Yhdistynyt kuningaskunta Pullo 500 ml 4.2% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Beska
58%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Yorkshire Terrier Amber Bitter Ale

Yorkshire Terrier Amber Bitter Ale on hienostunut olut, joka tarjoaa ainutlaatuisen juomatilaisuuden jokaiselle olutseikkailijalle. Sen hienostunut alkuperä, täyteläinen maku, houkutteleva tuoksu ja monipuolinen ruokaparitus tekevät siitä vastustamattoman valinnan kaikille oluen ystäville.

Yorkshire Terrier Amber Bitter Alella on ylpeä ja kiehtova alkuperä. Se on nimetty Yorkshire Terrierin, eli Yorkshiren terrierin inspiroimana - tuo rohkea ja elegantti rotu, joka on syntynyt Pohjois-Englannin maaseudulla. Tämä olut onkin suunniteltu heijastamaan rotunsa ylvästä ja energistä luonnetta.

Maku on Yorkshire Terrier Amber Bitter Alen vahvin valttikortti. Sen täyteläinen ja hienostunut maku sekä tasapainoisen katkeroisuuden luovat täydellisen harmonian. Olut tarjoaa maukkaan yhdistelmän karamellista makeutta ja maltillista humalan aromia, joka jättää jälkeensä miellyttävän pitkän jälkimaun.

Tuoksultaan Yorkshire Terrier Amber Bitter Ale on herkullisen houkutteleva. Sen aromikas tuoksu tuntuu nenässä lämpimän maltillisen hyökkäyksen jälkeen, joka tuntuu kutkuttavalta ja kutsuvalta. Tuoksu kutsuu maistamaan juuri tätä olutta, joka tarjoaa upeat elämykset jokaiselle aistille.

Yorkshire Terrier Amber Bitter Ale on erinomainen valinta monenlaisiin ruokaparituksiin. Tämä olut sopii erityisen hyvin grillatulle lihalle, suolaisille juustoille ja mausteisille ruoille. Sen moniulotteinen maku pystyy täydentämään erilaisia makuja ja tarjoamaan unohtumattomia makuyhdistelmiä.

Optimaalinen serveringstemperatur for Yorkshire Terrier Amber Bitter Ale on 8-10°C. Tämä lämpötila tuo esiin oluen täyteläisen maun ja aromin parhaalla mahdollisella tavalla. Jäähdytys oluen oikeaan lämpötilaan ennen tarjoilua varmistaa täydellisen olutkokemuksen jokaiselle nauttijalle.

Kokonaisuutena Yorkshire Terrier Amber Bitter Ale tarjoaa ainutlaatuisen ja hienostuneen olutkokemuksen. Sen alkuperä, maku, tuoksu, ruokaparitus ja oikea serveringstemperatur muodostavat täydellisen symfonian jokaiselle oluen ystävälle. Tartu tähän olutseikkailuun ja anna Yorkshire Terrier Amber Bitter Alen viedä sinut matkalle herkullisten makujen maailmaan.

Täältä voit helposti tilata Yorkshire Terrier Amber Bitter Ale lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.