Siirry pääsisältöön
Blossa Vinglögg
Täältä voit helposti tilata Blossa Vinglögg lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Blossa Vinglögg

Kansainvälinen tavaramerkki Laatikko 2000 ml 10% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
75%
Makeus
58%
Humalahakuisuus
Sokeripitoisuus 16.8g / 100ml
Pakkaus Laatikko

Om Blossa Vinglögg

Blossa Vinglögg on suomalaisen perinteen inspiroima lämmin ja mausteinen juoma, joka herättää maistajassaan lämpimiä ja kodikkaita tunnelmia. Juoman juuret juontavat juomakulttuuriin Ruotsin Västerbottenin alueelle, josta se on levinnyt yli pohjoismaiden.

Blossa Vinglögg valmistetaan huolella valikoiduista punaviineistä, jotka antavat juomalle rikkaan ja täyteläisen maun. Juomaa maustavat perinteiset jouluiset mausteet, kuten kaneli, neilikka, inkivääri ja kardemumma, jotka luovat juomaan herkullisen ja tasapainoisen makuprofiilin.

Blossa Vinglöggin tuoksu huokuu jouluista tunnelmaa ja lämpöä. Mausteiden ja punaviinin yhdistelmä luo houkuttelevan ja kutsuvan tuoksun, joka leviää ympäri huonetta ja täyttää ilman miellyttävällä aromilla.

Juomaa voi nauttia sellaisenaan tai se sopii erinomaisesti erilaisten ruokien kumppaniksi. Blossa Vinglögg täydentää täydellisesti jouluruoat, kuten glögipullat, piparkakut ja suolaiset pikkupurtavat. Sen rikas maku ja mausteisuus viimeistelevät ruokailukokemuksen ja tekevät siitä unohtumattoman.

Juoman suositeltu tarjoilulämpötila on noin 60-70 astetta, jolloin sen maut ja aromit pääsevät parhaiten esiin. Lämmin ja höyryävä juoma tarjoillaan usein lämpimässä glögilasissa tai mukeissa, jotta sen lämmittävä vaikutus säilyy pidempään.

Blossa Vinglögg on täydellinen juoma joulun ajan juhlallisuuksiin ja yhdessäolon hetkiin. Sen rikas maku, herkullinen tuoksu ja lämmittävä vaikutus tuovat lämpöä ja iloa kaikille juoman nauttijoille.

Täältä voit helposti tilata Blossa Vinglögg lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.