Siirry pääsisältöön
Elin Gin Grapefrukt
Täältä voit helposti tilata Elin Gin Grapefrukt lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Elin Gin Grapefrukt

Ruotsi Pullo 350 ml 37.5% vol
Sokeripitoisuus 0.6g / 100ml
Pakkaus Pullo

Om Elin Gin Grapefrukt

Elin Gin Grapefrukt on pirteä, raikas ja herkullinen juoma, joka sopii täydellisesti virkistävään hetkeen. Tämä ginin ja greippimehun täydellinen yhdistelmä tuo makuelämyksen pohjoismaisesta luonnosta.

Elin Gin Grapefrukt on peräisin Ruotsista, ja sen valmistuksessa käytetään huolella valittuja ainesosia. Ginin pohjana on perinteinen jyväpohjainen alkoholi, joka antaa juomalle tasapainoisen ja laadukkaan maun. Greippi, joka on yksi juoman keskeisistä aromeista, tuo siihen raikkaan ja hedelmäisen säväyksen.

Juoman maku on elegantti ja sitruksinen, jossa greipin hapokkuus yhdistyy ginin maanläheisiin vivahteisiin. Greipin raikkaus selvästi erottuu maun keskellä, jättäen suuhun kevyen ja miellyttävän jälkivaikutelman. Tämä juoma sopii erinomaisesti myös cocktailien pohjaksi, jolloin sen raikkaus pääsee täyteen kukoistukseen.

Elin Gin Grapefruktilla on myös upea tuoksu, joka houkuttelee aisteja. Sen hedelmäinen ja raikas tuoksu tarjoaa jo etukäteen vihjeen siitä, millaista makunautintoa on odotettavissa.

Tämä juoma on loistava seuralainen esimerkiksi kevyen ja raikkaan ruoan kanssa. Se sopii erinomaisesti salaattien, merenelävien ja vaalean kalan kanssa nautittavaksi. Sen pirteä maku ja greipin raikkaus täydentävät näiden ruokalajien ominaisuuksia, luoden täydellisen makuyhdistelmän.

Elin Gin Grapefrukt tulisi tarjoilla viileänä, jotta sen maku ja raikkaus pääsevät parhaiten esiin. Suositeltu serveringstemperatur on noin 6-8 astetta. Tällöin sen maut eivät peity ja sen nauttiminen on suorastaan virkistävää.

Elin Gin Grapefrukt tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen, joka yhdistää perinteisen ginin ja greipin raikkauden. Sen herkullinen maku, upea tuoksu ja monipuoliset käyttömahdollisuudet tekevät siitä täydellisen valinnan kaikille ginin ja greipin ystäville. Nauti siitä sellaisenaan tai sekoita herkullisiin cocktaileihin!

Täältä voit helposti tilata Elin Gin Grapefrukt lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.