Siirry pääsisältöön
Catalina Sounds Sauvignon Blanc 2022
Täältä voit helposti tilata Catalina Sounds Sauvignon Blanc 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Catalina Sounds Sauvignon Blanc 2022

Uusi-Seelanti Marlborough Sauvignon blanc Pullo 750 ml 13% vol 2022
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
33%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2022
Rypälelajikkeet Sauvignon blanc

Om Catalina Sounds Sauvignon Blanc 2022

Catalina Sounds Sauvignon Blanc 2022 on laadukas uutuustuote, joka ei jätä kylmäksi viiniharrastajia. Tämä viinipullo tarjoaa ainutlaatuisen maisteluelämyksen niin aloittelijoille kuin kokeneillekin viininystäville.

Catalina Sounds Sauvignon Blancin kulkujuuret juontavat juuri maistuvasta Marlboroughin viinialueelta Uudessa-Seelannissa. Tämä lopputulos heijastaa täysin sen ympäröivän alueen ainutlaatuista maaperää ja ilmastollisia olosuhteita.

Viinin rikas maku yhdistää täyteläisen hedelmäisyyden ja raikkaan hapokkuuden täydellisesti. Notkeat sitrustunnelmat kietoutuvat käsi kädessä eksotiikan kanssa, muodostaen täydellisen tasapainon, joka houkuttelee maistelijaa ottamaan toisenkin siemauksen.

Doftin taitava yhdistelmä tuo pöytään tuoreen ruohotuoksun, jossa voi aistia huumaavan pirskahtelevan sitruunan aromeja. Tuoksu on herkullisen raikas ja kutsuu nauttimaan lasillisen viiniä hetken rauhasta ja rentoutumisesta.

Catalina Sounds Sauvignon Blanc 2022 sopii täydellisesti monenlaisiin ruokapareihin. Se tukee hienosti kala- ja äyriäisruokia, kirkastaen niiden luonnollisia makuja ja tuoden tasapainoa aterialle. Lisäksi se toimii erinomaisesti kevyiden salaattien ja kesäisten grilliruokien kumppanina.

Optimaalinen tarjoilulämpötila tälle herkulliselle viinille on noin 8-10 astetta Celsius. Tämä lämpötila mahdollistaa viinin kaikkien aromien ja makujen täyden potentiaalin esiintuomisen.

Catalina Sounds Sauvignon Blanc 2022 on todellinen helmi viinilasiin, joka vie sinut kauas Uuden-Seelannin vihreisiin maisemiin jo ensimmäisestä maistiaisesta alkaen. Tämä tyylikäs viini on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat ainutlaatuista makuelämystä ja haluavat nauttia viinistä parhaimmillaan.

Täältä voit helposti tilata Catalina Sounds Sauvignon Blanc 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.