Siirry pääsisältöön
Grönstedts Extra
Täältä voit helposti tilata Grönstedts Extra lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Grönstedts Extra

Ranska Cognac Pullo 500 ml 40% vol
Sopii hyvin yhteen
Pakkaus Pullo

Om Grönstedts Extra

Grönstedts Extra on korkealaatuinen ja hienostunut konjakki, joka kunnioittaa perinteikkäitä valmistusmenetelmiä. Se on peräisin Ranskan Charenten alueelta, joka tunnetaan maailman parhaiden konjakkien syntymäpaikkana.

Grönstedts Extra tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen, joka on täyteläinen, harmoninen ja moniulotteinen. Sen hienostunut maku tarjoaa tasapainoisen yhdistelmän hedelmäisiä, mausteisia ja pähkinäisiä sävyjä. Jokainen huomioon otettu yksityiskohta tuottaa täydellisen konjakkikokemuksen.

Konjakin tuoksu on hienostunut ja monimuotoinen, tuoden esiin vaniljan, paahteisen tammen ja sitrusmaisten nuottien täyteläisen yhdistelmän. Se luo miellyttävän ja houkuttelevan tuoksun, joka houkuttelee maistelemaan konjakkia entistä enemmän.

Grönstedts Extra on erinomainen valinta nautittavaksi sellaisenaan tai seuraksi hienoille, herkullisille aterioille. Sen täyteläinen maku ja monipuolisuus tekevät siitä mainion kumppanin esimerkiksi tummien suklaisten jälkiruokien, pähkinöiden tai savustettujen liharuokien kanssa.

Paras tapa nauttia Grönstedts Extraa on lämpimänä, noin 20-22 asteen lämpötilassa. Tämä lämpötila vapauttaa konjakin rikkaat aromit ja maun täydellisesti, jolloin voit todella nauttia sen hienoista vivahteista.

Grönstedts Extra on konjakkia ymmärtäville ja arvostaville henkilöille suunniteltu ylellinen valinta. Sen huolellisesti valitut ainesosat, taidokas valmistusprosessi ja moniulotteinen makuprofiili tekevät siitä loistavan vaihtoehdon erityisiin tilanteisiin tai ainutlaatuisiin hetkiin.

Täältä voit helposti tilata Grönstedts Extra lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.