Siirry pääsisältöön
Krug Grande Cuvée Edition 170
Täältä voit helposti tilata Krug Grande Cuvée Edition 170 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Krug Grande Cuvée Edition 170

Ranska Champagne ChardonnayPinot meunierPinot noir Pullo 750 ml 12.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
50%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.4g / 100ml
Pakkaus Pullo
Rypälelajikkeet Chardonnay, Pinot meunier, Pinot noir

Om Krug Grande Cuvée Edition 170

Krug Grande Cuvée Edition 170 on erityinen samppanja, jonka henkeäsalpaava maku ja hienostunut tuoksu tarjoavat ainutlaatuisen juhlan jokaiseen tilaisuuteen. Tämä erikoisversio on valmistettu juhlimaan Krug-talon 170-vuotista perintöä ja se kutsuu sinut maistelemaan samppanjaa uudella ja jännittävällä tavalla.

Härkomst: Krug Grande Cuvée Edition 170 on peräisin Ranskasta, jossa se on valmistettu parhaista rypäleistä ja taitavalla kädellä. Tämä samppanja edustaa Krug-talon perinteitä ja sitoutumista korkealaatuiseen viinintuotantoon.

Smak: Tämä samppanja on täyteläinen ja moniulotteinen. Sen maku on tasapainoinen ja hienostunut, tarjoten hienoja vivahteita sitrushedelmistä, paahteisista leivonnaisista ja tammista sävyistä. Jokainen kulauksella voi löytää uusia eri aromeja ja nauttia samppanjasta sen kaikessa herkullisuudessa.

Doft: Krug Grande Cuvée Edition 170:n tuoksu on kiehtova ja houkutteleva. Siinä voi aistia kukkaisia ​​nuotteja, kypsien hedelmien makeutta ja eleganttia paahteisuutta. Tämä herkullinen yhdistelmä luo unohtumattoman aistielämyksen kaikille samppanjan ystäville.

Mat och serveringstemperatur: Krug Grande Cuvée Edition 170 on erinomainen valinta monenlaisten ruokien kanssa. Se sopii täydellisesti esimerkiksi äyriäisille, äyriäisille ja koville juustoille. Tämän samppanjan parhaan maun ja nautinnon saavuttamiseksi suosittelemme tarjoamaan sen jäähdytettynä noin 8-10 asteeseen.

Krug Grande Cuvée Edition 170 on samppanja, joka kunnioittaa Krug-talon pitkää perinnettä ja tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen kaikille samppanjan harrastajille. Sen monimuotoisuus, hienostuneisuus ja herkullisuus tekevät siitä täydellisen valinnan juhlistamaan erityisiä hetkiä tai nauttimaan rentouttavasta illallisesta ystävien kanssa.

Täältä voit helposti tilata Krug Grande Cuvée Edition 170 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.