Siirry pääsisältöön
Dark Horse Zinfandel 2020
Täältä voit helposti tilata Dark Horse Zinfandel 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Dark Horse Zinfandel 2020

YHDYSVALLAT Kalifornien Zinfandel Pullo 750 ml 14.5% vol 2020
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
66%
Humalahakuisuus
66%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.3g / 100ml
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2020
Rypälelajikkeet Zinfandel

Om Dark Horse Zinfandel 2020

Dark Horse Zinfandel 2020 on monipuolinen ja täyteläinen punaviini, joka tarjoaa unohtumattoman kokemuksen jokaiselle viinin ystävälle. Tämä vuosikerta on valmistettu huolella valikoiduista Zinfandel-rypäleistä, jotka pääsevät täyteen kukoistukseensa Kalifornian aurinkoisilla viinitarhoilla.

Sen syvä ja tumma punainen väri houkuttelee ensi silmäyksellä, ja sen vahva aromikimara saa aistit heräämään. Dark Horse Zinfandel 2020 tarjoaa rikkaan ja houkuttelevan tuoksun täynnä tummia marjoja, kuten kirsikkaa, vadelmaa ja karhunvatukkaa. Tämä sekoittuu hienovaraisesti mausteiden, vaniljan ja tumman suklaan sävyihin, joiden läsnäolo huokuu eleganttia tunnelmaa.

Maku on täyteläinen ja runsas, jossa vahvat marjaiset sävyt sulautuvat pehmeisiin tanniineihin luoden moniulotteisen ja miellyttävän maistelukokemuksen. Dark Horse Zinfandel 2020 sopii täydellisesti nautittavaksi sellaisenaan tai seuraksi erilaisille ruokalajeille. Kokeile yhdistää se grillattujen liharuokien, kypsien juustojen tai mausteisten pataruokien kanssa, ja hämmästy sen upeasta makuparista.

Suosittelemme nauttimaan Dark Horse Zinfandel 2020 viinin lämpötilassa 15-18°C, jolloin sen runsaat maut ja hienostuneet aromit pääsevät täysin oikeuksiinsa. Rauhallisesti kiertämällä viinilasia voit vapauttaa sen täydellisen potentiaalin ja nauttia sen mieltä kiehtovasta kompleksisuudesta.

Dark Horse Zinfandel 2020 viini on täynnä intensiteettiä ja tasapainoa, joka tekee siitä erinomaisen valinnan niille, jotka arvostavat laadukasta ja kiehtovaa punaviiniä. Valitse Dark Horse Zinfandel 2020 seuraksi juhliin, illallisiin tai rentoihin hetkiin ystävien kanssa, ja anna sen viedä sinut matkalle Kalifornian viinitarhojen maagiseen maailmaan.

Täältä voit helposti tilata Dark Horse Zinfandel 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.